LJETNI VRT BY GLORIA

Kombinacija Matije Vuice prava je inspiracija za ljetni look! U ‘it‘ haljini prisjetila se mladosti u Zagrebu

Zabava, smijeh, piće, hrana, odlične modne kombinacije i još bolji edukativni sadržaj o Zagrebu. Ovako je izgledao dvodnevni event Ljetni vrt by Gloria, kojeg smo organizirali kako bi proslavili grad pun naših uspomena.

- Željeznički kolodvor i studentski dom Stjepan Radić. To su moja prva sjećanja na Zagreb. Studentski dani su bili nezaboravni, sjećam se svih sitnica, sjećam se kako smo divno živjeli u studentskome domu, kako smo se družili, kako smo zajedno kuhali, posuđivali glavicu luka, krumpir, mlijeko, baš smo sve dijelili. Učili smo u hodniku, kod mene je uglavnom bilo okupljalište, to nije uopće čudno. Učili smo noćima, kuhali litre kave, izlazili u Saloon, rekla je modna dizajnerica Matija Vuica, koja je u Zagrebu naučila što znači samostalan život kad je iz obiteljske kuće u Metkoviću preselila ravno u studentski dom.

Matija je bila jedna od gošći drugog dana Ljetnog vrta by Gloria u atriju Arheološkog muzeja u Zagrebu. Stigla je sa životnim partnerom i glazbenikom Juricom Popovićem, a svojom odličnom energijom i još boljim stylingom, doprinijela je veseloj atmosferi u centru Zagreba.

Upravo je glavni grad bio u središtu pozornosti jer smo kroz sadržajni dio dali omaž gradu koji je u proteklih godinu i pol dana, kao i svi njegovi stanovnici, pretrpio mnogo. Pogotovo centar, kojeg Matija smatra vlastitim dnevnim boravkom.

image
NERA SIMIC/CROPIX

“Tamo prođem svaki dan nekoliko puta. Cvjetni trg i svi kafići su mi svakodnevica. Moja omiljena mjesta su Cvjetni trg, Arheološki muzej i Trg bana Josipa Jelačića”, rekla je Vuica, čiji je i atelje u ulici pored Trga. Često vidimo njezine fotografije sa špice, a pitali smo je ima li pritisak biti stalno lijepo obučena i sređena.

“Nekada davno mi je prolazak pored Trga značio pritisak jer sam razmišljala kako moram biti svaki put sređena, znam kako ima puno fotografa, no s vremenom, kako ja volim modu, kako ja jesam to što jesam, i jesam uvijek u štiklama i uvijek ‘furam’ haljinice, tako da mi je to sve došlo pod normalno”, rekla je Vuica.

Čitajte i: Mirna Zidarić o zagrebačkom Soho kvartu: 'Najdraži mi je park, zbližila sam se sa susjedima nakon potresa'

Čitajte i: Renata Sopek i Antonija Stupar Jurkin zablistale na događaju ljeta: 'Obožavamo centar grada'

image

NERA SIMIC/CROPIX

Na Ljetnom vrtu by Gloria istaknula se sa svojom odjevnom kombinacijom, a lepršava satenska haljina još je dodatno dala ljetni štih predivnoj večeri pod zvijezdama.

image
Matija Vuica na špici.
CROPIX

“S obzirom na vrućine, shvatila sam kako ne mogu obući ništa pripijeno uz tijelo iako sam planirala obući bijelu čipkastu haljinicu. Odlučila sam se za svileni saten, za haljinu koja je vrlo ležernog kroja i samo je lagano stisnuta na boku jer sam zaveza šarenu maramu. Na noge sam obula prekrasne cipele koje sam kupila prije pet godina u Parizu. Istinski ih obožavam, ali ne nosim ih često jer su užasno visoke. Tu su naravno naušnice koje podsjećaju na ljeto jer zamišljam da sam na plaži, ravna kosa iza uha i narančasti ruž”, opisala je Matija svoju kombinaciju.

Čitajte i: Provjerite kako smo se proveli na drugoj večeri Ljetnog vrta by Gloria: Uživalo se uz Dina Antonića i zagrebačke šlagere

Čitajte i: Vesela ljetna elegancija: Na hit zabavi sve su oči bile uperene u odlične stajlinge poznatih dama

image
NERA SIMIC/CROPIX

Pred njom su veliki planovi, ovog ljeta predstavit će svoju novu kolekciju 'Minerva' na autentičnoj i povijesnoj pozornici glavnog gradskog trga u Trogiru gdje slavi 40 godina karijere.

“Volim na godišnjem odmoru kombinirati rad i rekreaciju. Nakon revije u Trogiru i na Šolti, idem za svoj Metković, u moj divni vrt, odlažem tu gomilu stvari koje nosim sa sobom i onda ćemo opet ove godine odabrati jedan otok. Koji će ove godine biti? Možda Korčula, ne znam. Možda neki dalji. Svake godine je neki novi”, rekla je Vuica te dodala kako je neizbježna destinacija i drevni Dubrovnik.

image
IVANA NOBILO/CROPIX

Čitajte i: Minea iskreno o svome društvenom životu: ‘Noćni život je iza mene, volim šetnje Jarunom i Bundekom‘

Čitajte i: Cvijeće, boje, prirodni materijali...Zavirite u čaroban ambijent atrija Arheološkog muzeja na Glorijinom Ljetnom vrtu

image
Gloria produkcija
Linker
18. travanj 2024 03:29