nova ja

Estetski kirurg Boris Filipović razvio je jedinstvenu metodu pomlađivanja: ‘S njome možete izgledati i do 10 godina mlađe‘

Otorinolaringolog i subspecijalist plastične kirurgije glave i vrata u zagrebačkoj Poliklinici Lohuis Filipović Medical Group u videu za Gloria.hr otkrio nam je sve o metodi pomlađivanja lica koju je razvio sa svojim kolegom, a koja pruža fantastične rezultate.

Poliklinika Lohius Filipović Medical Group poznata je po vlastitoj, jedinstvenoj metodi LF Full Face kojom se lice može pomladiti i do čak deset godina. A da ovaj zahvat itekako daje rezultate, uvjerila se i gospođa Sanja Sorko (57) koja je u nagradnom natječaju Glorije i Poliklinike dobila mogućnost da isproba upravo LF Full Face metodu.

Nevjerojatan makeover koji je pobjednicu pomladio više od deset godina: ‘Vrijedilo je svakog reza!‘

A tim koji je stajao iza njezine sjajne transformacije su suvlasnici Poliklinike, dr. sc. Peter Lohuis i dr. sc. Boris Filipović koji je nedavno sudjelovao i na Glorijinom panelu 'Nova ja' te uz vodeće hrvatske estetske kirurge govorio o prednostima estetskih zahvata i svojoj jedinstvenoj metodi.


U video intervjuu, dr. Filipović otkrio nam je da je LF Full Face pristup licu s jedne strane filozofski, a druge i kirurški. "Lice se sastoji od podjedinica koje na određeni način isto stare. Kada želimo uistinu pomladiti lice na prirodan način, moramo ga tako gledati. U tom slučaju LF Full Face pristup se sastoji od više kirurških zahvata na licu i vratu - do ukupno 6 – endoskopsko podizanje obrva, gornja i donja blefaroplastika, deep plane facelift, necklift, liplift", objasnio je Filipović.

Naši najbolji estetski kirurzi jednoglasno: Sinergijom tretmana protiv neželjene ‘prepunjenosti‘ filerima

image

Na panelu 'Nova ja' raspravljalo se o invazivnim estetskim zahvatima.

VEDRAN PETEH/CROPIX CROPIX

Dobar rez zlata vrijedi: Vodeći hrvatski estetičari otkrivaju najbolje zahvate i zašto je nužno odabrati stručnjake

Osim toga, dotaknuo se i najvažnijeg dijela takve vrste pomlađivanja - Deep PLANE Face - Neck Lift metode kojom se ulazi duboko u lice i vrat, ali se koža vrlo malo odvaja, odnosno sami rezovi su minimalni, a rezultati su fantastični.

To je jedina vrsta modernog facelifta i necklifta koja prvo oslobađa ligamente lica i vrata a zatim podiže cijelo srednje lice, liniju donje čeljusti i vrat, ali bez zatezanja i ožiljka.

Naravno da broj operacija, kaže Filipović, ovisi o osobi - neke će trebati dvije, neke pet, šest. Iako se LF Full Face metoda izvodi obično na ljudima u pedesetim godinama i starijima, svjetski standardi, tvrdi Filipović, govore da su i oni u tridesetima i četrdesetima jako dobri kandidati za ovu metodu pomlađivanja ako imaju takvu anatomiju i vektore lica koji su prirodno spušteni.

A koliko traje oporavak od ovog zahvata, ali i sam efekt pomlađivanja, pogledajte u video intervjuu samo za portal Gloria.hr.

Vodeći estetski kirurzi: ‘Dugoročne konture lica moguće je postići samo invazivnim estetskim zahvatima‘

Linker
11. travanj 2024 15:22