NOVA JA

Estetska kirurginja Ivonne Žgaljardić otkriva što je sve radila na sebi: ‘Tri puta sam bila na estetskom zahvatu‘

Kćer jednog od najcjenjenijih domaćih estetskih kirurga govori nam o poslu s ocem, izazovima s kojima se svakodnevno suočava, ali i razbija tabue. Smjelo je progovorila o korekcijama kojima se sama podvrgnula i je li doista bila privilegirana što joj je otac najnagrađivaniji estetski kirurg u regiji.

Premda je Centar estetske kirurgije doc. dr. sc. Zorana Žgaljardića u javnosti poznat upravo po njegovu osnivaču, vlasniku i vodećem kirurgu klinike, pored višedesetljetnog iskustva temeljenog kako na praksi tako i na cjeloživotnoj edukaciji - najveća vrijednost i ponos cijenjenog zagrebačkog estetskog kirurga je njegovo naslijeđe.

Govorimo, dakako, o njegovoj kćeri. Naime, Ivonne Žgaljardić, dr. med., spec. plastične, rekonstrukcijske i estetske kirurgije predvodnica je mlađe generacije estetskih kirurga u Hrvatskoj. A da "jabuka ne pada daleko od stabla" otkrila nam je u video intervju u kojemu je, baš kako to njezin otac uvijek čini, istaknula nekoliko ključnih točaka njihova poslovanja i odnosa prema pacijentima, zbog čega Centru za estetsku kirurgiju dr. Žgaljardić ima reputaciju ne samo renomirane, već i pouzdane adrese za estetske zahvate, pa im pacijenti u klinike u Opatiji i Zagreb dolaze iz svih dijelova zemlje i Europe.


"U Centru za estetsku kirurgiju dr. Žgaljardić polazimo od personalizirane njege. Pritom nam je najvažnije izgraditi povjerenje između pacijenta i liječnika. Stoga sa svakim pacijentom detaljno razgovaramo kako o mogućim rizicima zahvata koje ćemo izvesti, tako i o tome što pacijent treba činiti uoči i nakon operacije kako bismo postigli najbolje rezultate, na njegovo, ali i naše zadovoljstvo" govori nam Ivonne Žgaljardić.

image

Ivonne Žgaljardić

GLORIA

U kojem je trenutku shvatila da želi krenuti stopama svog oca, jednog od najeduciranijih estetskih kirurga u zemlji i regiji, koje su prednosti a koje mane žena u (estetskoj) kirurgiji, uči li se njenom poslu iz knjiga ili u praksi i iz kojeg je razloga i sama bila "pod nožem" otkrila je u video intervjuu samo za portal Gloria.hr

Linker
09. travanj 2024 17:44