UVIJEK IN

Kraljica Letizia u šorcu popularnog brenda koji košta svega 70 kuna

Španjolska kraljica uživa na godišnjem odmoru na Palma de Mallorci sa svojim kćerkicama. Jedna od najbolje odjevenih žena svijeta kombinirala je jednostavni šorc uz plavo-bijelu torbu sa smeđim kožnim ručkama.

Španjolska kraljica Letizia (49) prošetala u srijedu Majorkom noseći fantastične kratke hlače koje koštaju samo 70 kuna. Riječ je o kratkim hlačama francuske marke Pimkie, koje su plave boje s bijelim prugama.

Simpatična Letizia uparila je kratke hlače s jednostavnom bijelom bluzom.

Ovog puta odlučila se za plavo-bijelu torbu sa smeđim kožnim ručkama, koja košta 69 eura ili otprilike 58 funti. Riječ je o vrlo praktičnom i udobnom modelu marke Feel Mallorca Ikat.

Letizia je cijeli outfit zapečatila Carolina Herrera sunčanim naočalama s okruglim okvirom koje koštaju nevjerojatnih 189 eura, ili otprilike 159 funti.

image

Kraljica Letizia i kćer Infanta Sofia

EUROPA PRESS/CONTACTOPHOTO/PROFIMEDIA

Od obuće, kraljica je nosila novi par espadrila s logotipom BOSS i potplatom od jute. Na društvenim mrežama obožavatelji su odmah pohvalili Letizijin stil.

"Španjolska kraljica je tako šik, oboožavam njezin stil", napisao je samo jedan u nizu obožavatelja, a najviše su komentirale žene koje su se zaljubile u njezin šorc: "Ovo su super slatke kratke hlače."

image

Šetnja kroz centar Palma de Mallorce

EUROPA PRESS/ZUMA PRESS/PROFIMEDIA

"Izgleda preslatko u ovom šorcu, a volim je upravo zato što druge kraljice vjerojatno nikad nećemo vidjeti u ovako povoljnim komadima", "Hvala ti što nam dokazuješ da si samo obični smrtnik poput nas‘‘, samo su neki od komentara na račun Letizijinog izgleda.

U međuvremenu, najstarija kći, šesnaestogodišnja princeza Leonor, šetala je uz majku u ružičastoj haljini s cvjetnim printom iz Manga.

Linker
23. travanj 2024 15:35