haljine za sve prigode

Vedrina u sivim danima! Diana Viljevac novom kolekcijom evocira dane bezbrižnosti i elegancije

U jeku negativnih vijesti iz cijeloga svijeta stiže kolekcija Diane Viljevac koja će unijeti boje u sive trenutke i podsjetiti na bezbrižno vrijeme koje se čini tako davno, a zapravo nam je nadohvat ruke.

Nova kolekcija jesen/zima 2020. hommage je hrabrim ženama koje su ostale pozitivne, nisu se prepustile niti razmišljale o odustajanju i koje su najveća inspiracija Diani Viljevac, dizajnerici čarobnih kreacija za sve prigode. Uobičajena razmišljanja o izradi novih haljina prekinuta su još početkom godine kada su omiljene prigode i slavlja stavljena na čekanje, no za omiljenu dizajnericu obožavateljica elegancije to je stvorilo samo dodatnu motivaciju za napredak: "smatram da smo ove godine svi stavljeni na test, a ja sam odlučila dokazati da nas socijalna distanca može samo zbližiti. Ova kolekcija je zbroj svih strahova, želja, nadanja i neizvjesnosti koje smo, vjerujem, osjećali svi, i izašla je u obliku sjete na sve što smo u prošlosti imali i mogli imati, a sada nam dopušta da se više nego ikad veselimo budućnosti jednom kada se stvari vrate na normalu na koju smo navikli."

image
Dijana Viljevac u novoj kolekciji vraća nas elegantnim kreacijama u neke glamuroznije, lakše dane.
Karmen Poznić

Razmišljanja o odmicanju od već poznate estetike nije bilo; kolekcija nudi elegantne haljine za svečane prigode koje se mogu izraditi u više boja, klasične komade iskoristive za više događaja, igru materijalima kroz lepršave svilene modele i nosive haljine od viskoze, ali i novu liniju kaputa na koje je dizajnerica posebno ponosna.

Vješto igranje poznatim elementima poput asimetrije, lepršavih volana i omiljenih elegantnih silueta otkrivenih ramena, kombinirani su uvođenjem suptilnih noviteta u konstruiranju, čime je postignuta najatraktivnija kolekcija do sad, sve vođeno mišlju da brand Viljevac i dalje ostane na vrhuncu izrade modela za sve dobne skupine i sve oblike tijela.

image
Pri kreiranju nove kolekcije Diana se nije slijepo držala aktualnih trendova - budući da ih je skoro nemoguće definirati.
Karmen Poznić

Kako je trenutno gotovo nemoguće definirati sezonski trend, navodi da je svaki komad iz kolekcije osmišljen tako da trend osmislite sami: "nikada se nisam slijepo držala aktualnih trendova jer su žene najljepše kada njihov outfit odiše dozom individualizma. I najelegantnija duga haljina iz ove kolekcije može promijeniti zacrtani izgled upotrebom modnih dodataka, svaki model nudi mogućnost za eksperimentiranje, a točka na 'i' su kaputi koji harmonijom boja i oblika postižu autentični izgled bez obzira s čime ih kombinirate."

image
Osim svečanih, u kolekciji je zagrebačka dizajnerica ponudila i ležernije varijante.
Karmen Poznić

Nakon više od 10 godina bivanja na modnoj sceni, Diana Viljevac se nametnula kao dizajnerica koja prati i sluša želje svojih klijentica, pa će tako i svaki model iz ove kolekcije moći biti prilagođen željama svake žene, kroz odabir različitih boja, igranje s dužinom ili kompletnu izradu po mjeri kako bi osim savršenog izgleda svaka haljina ponudila i osjećaj slobode i nesputanosti.

Veliko uzbuđenje zbog kolekcije koja je jedinstvena u svojoj hrabrosti dizajnerica objašnjava kroničnom žudnjom za lijepim vijestima svih kojima je ova godina bila teža no ikad. Prepoznatljiv potpis elegancije i na običnoj crnoj haljini već na prvi pogled nas odmiče od stvarnosti i stvara želju da ne odustanemo od svojih planova i snova. "Pokažimo da se ne bojimo i da vjerujemo da nas čeka još nebrojeno mnogo lijepih stvari", savjet je dizajnerice čija nova kolekcija se može pogledati u najšarmantnijoj zagrebačkoj ulici, Dežmanovoj 4, i na službenoj web stranici www.dianaviljevac.com.

image
Dijana Viljevac ni ovog puta nije se odrekla prepoznatljivih obilježja svog dizajna.
Karmen Poznić

Sjetni i romantični tonovi besprijekorno su preneseni kroz objektiv Karmen Poznić, a u ulozi modela našla se Anamarija Crnoja. Za frizure se pobrinula Lidija Štokić iz salona Hairvetica, a za make up je zaslužna Andrea Bošković.

image
Uz haljine od svile i viskoze, dizajnerica je u novoj kolekciji predstavila i nosive kapute.
Karmen Poznić

Čitajte i:

Nova sanjiva kolekcija Diane Viljevac priziva romantično ljeto

Diana Viljevac otvorila svoj prvi butik: Nova modna oaza u središtu Zagreba s dizajnerskim interijerom

Ženstvenost, ljepota i doza dramatičnosti u novoj kolekciji Diane Viljevac

Linker
30. rujan 2022 10:00