Press Foto Dior
u slavu ljubavi

Prepuni šarmantnih točkica: Diorovi hit modeli dobili novo neodoljivo izdanje

Ljubitelji točkica koji obožavaju luksuz, došli su na svoje! Najnovija kolekcija kuće Dior slavi ljubav, a savršen je spoj klasike i koketne modne igre uzorcima.

Modna kuća Dior izbacila je kapsula kolekciju koja će se podjednako svidjeti mlađim i zrelijim generacijama, jer su njezin glavni motiv vječne i neponovljive točkice.

Dizajnerica Maria Grazia Chiuri nedavno je predstavila cruise kolekciju za kuću Dior, inspiriranu talijanskom regijom Apulijom, a otkrila je i nevjerojatnu kapsula kolekciju pod nazivom Dioramour, koja slavi Qixi Festival, poznato kao kineski Dan zaljubljenih.

Press Foto Dior

Maria je odala počast vječnim klasicima i nasljeđu kuće Dior pa je prepoznatljive, najtraženije modele prošarala predivnim crvenim točkicama s bijelom podlogom.

Press Foto Dior

Tako će se u točkastom izdanju moći nabaviti torbe modela Lady Dior, Lady D-Lite, Book Tote i 30 Montaigne Box, ali i D-Connect tenisice s neoprenom te natikače.

Press Foto Dior

U kolekciji se nalazi i zlatni nakit ukrašen zvjezdicama, crvenim srdašcima i natpisima Dior, koji će se zajedno s ostatkom kolekcije u prodaji naći od 23. kolovoza 2020. godine.

Press Foto Dior

Sigurni smo da će komadi iz ove ženstvene kolekcije brzo pronaći put do srca i Instagram profila slavnih trendseterica.

Press Foto Dior

Čitajte i...

Okusi i strasti od Fabergea do Zare: Slasni komadi nakita u koje ćete se zaljubiti na prvu

Drzak, moćan, seksi: Uzorak koji nikada nije izgledao bolje, a poznate dame nose ga besprijekorno

Ljeto nije otkazano! Iz ''Charlie designa'' stiže ljetna kolekcija koja će vas oduševiti

Linker
19. travanj 2024 00:18