Pripremite se za ljeto u stilu

Ovosezonski it komadi: Iz ovih šik sandala nećete se skidati cijelo ljeto

Ovo ljeto nudi pravu modnu rapsodiju po pitanju obuće, a vi ga možete dočekati u trendu! Baš zato izdvojili smo najbolje modele, a sve što trebate napraviti je pronaći svoj must have komad za savršen ljetni look!

Ove sezone vlada prava modna rapsodija 'it komada' obuće, ali s druge strane, riječ je o modnim komadima koji će još dugo biti vaša modna inspiracija zahvaljujući prepoznatljivoj kvaliteti i lijepom dizajnu. S obzirom na to da dolaze vrući mjeseci, dajemo vam savršenu izliku da osvježite svoj ormar s obućom upravo sada, bez obzira je li riječ o štiklama s platformom, sandalama za hodanje po plaži ili za večernji izlazak.

Uz veliki izbor prekrasnih, živopisnih boja, lako se može iskombinirati savršeni ljetni look koji neće proći nezapaženo. Od elegantnih štikli, do sandala sa upečatljivim detaljima, svatko će pronaći svoje it komade koji se mogu lako iskombinirati za jutarnju špicu ili elegantne ljetne večeri.

Upravo iz tog razloga, pronašli smo modele koji će vas naprosto oduševiti, a možete ih nositi i uz različite stilove! Sve što je potrebno je samo malo volje i truda da ih iskombinirate uz savršen modni outfit.

Ovosezonske it komade za savršeni ljetni look potražite u ALDO poslovnicama te na ALDO web shopu.

image

Jeigh orange
720.00 kn

ALDO
image

Florenna pink
640.00kn

ALDO
image

Landaten white
750.00 kn

ALDO
image

Lona pink
690.00 kn

ALDO
image

Loni pink
550.00 kn

ALDO
image

Selah green
790.00 kn

ALDO
image

Zendey
550.00 kn

ALDO
image

Purple
520.00 kn

ALDO
image

Cadialdan brown
430.00 kn

ALDO
image

Contesa multu
750.00kn

ALDO
Linker
24. travanj 2024 16:22