Elegantna udobnost

Odobrila bi ih i Carrie: Manolo Blahnik udružio se s popularnim brendom, rezultat je fantastičan!

Ako su vas ‘Manolice‘ oduvijek privlačile, ali ste priželjkivali da peta nije tako visoka, konačno ste došli na svoje. Spoj luksuza i udobnosti nije nije izgledao toliko dobro!

Kada čujete ime Manolo Blahnik, sigurno vam na pamet padne Carrie Bradshaw iz serije Seks i grad koja je obožavala popularne "Manolice", a zahvaljujući njoj te su cipele postale omiljene i drugim ženama diljem svijeta. Manolo Blahnik štikle i dan danas su simbol ženstvenosti i elegancije, no ona se ne nosi samo na visokim petama.

To dokazuje najnovija suradnja luksuznog brenda s najpopularnijim brendom natikača - Birkenstockom. Naime, slavni modni dizajner u intervjuu za Vogue rekao je da većinu svog života nosi Birkenstock natikače te da mu je ova suradnja došla vrlo prirodno.

"Potpuno sam oduševljen rezultatom", priznao je Blahnik, a mi se definitivno slažemo s njim. Spoj Birkenstock udobnosti i Blahnik estetike iznjedrio je baršunastu verziju natikača, s otvorenim i zatvorenim prstima.

U kolekciji, koja stiže 24. ožujka na manoloblahnik.com, bit će sedam modela, a među njima se posebno ističu plavi modeli sa srebrnim kopčama koji nas podsjećaju na plave stiletto štikle koje je Carrie dobila na poklon od Face. Uz njih tu su i modeli u boji fuksije i crnoj, a još njih stiže u lipnju ove godine.

"Uvijek sam u potrazi za novim komadima nakita kojima bih ukrasio naše cipele i bilo je tako zabavno dodati sjaj Birkenstocksicama jer ih čini uistinu privlačnim za oko", rekao je Blahnik.

image

Manolo Blahnik i Birkestock

PRESS MANOLO BLAHNIK

Ispostavilo se da omiljene njemačke sandale imaju više zajedničkog s hiperglamuroznim svijetom Manola Blahnika nego što se na prvi pogled čini.

"Birkenstock ima istinsku autentičnost i neprestano ostaje vjeran svojim vrijednostima. Gajimo zajedničku ljubav prema zanatstvu i trudimo se da naša obuća savršeno paše stopalu – ove vrijednosti su u srcu svega što oboje radimo”, poručio je dizajner.

Linker
17. travanj 2024 12:31