čista čarolija

Novi angažman Kristine Ivanuš: U modnoj kampanji ljepotom oduzima dah

Nova kampanja Cloud&Co pod nazivom “The Bravest of the Stars” s Kristinom Ivanuš predstavljena je nova limitirana kolekcija.

Kristina Ivanuš, dijete je iz SOS Dječjeg sela koja je osvojila prestižnu globalnu nagradu Hermann Gmeiner. Njezina priča ujedno je teška, ali i čudesna te definitivno izuzetno inspirativna, pogotovo u ovoj teškoj godini kada ne znamo što nas je sve skupa snašlo. Kristina je između ostalog kao mala oboljela od teške neurološke bolesti, zatim se unatoč bolesti još kao mala počela baviti ronjenjem, danas pomaže u čišćenju podmorja i bavi se podvodnim modelingom, a san joj je biti i model na suhom, što i ovom kampanjom ostvaruje.

image
Očaravajuća kampanja
CLOUD&CO
image
Ivanuš je postala inspiracija...
CLOUD&CO

“Otkrila sam je kad me tata nazvao da je u emisiji “U svom filmu” jedna djevojka koja je odrasla kao dijete bez roditeljske skrbi ispričala svoju životnu priču o životu u SOS selu, svojoj bolesti, ronjenju kojim se bavi te mi je predložio da snimim s njom kampanju za Cloud&Co. pod vodom. Iako je snimanje pod vodom sad bilo malo teže izvedivo, smatrala sam da je ona idealno lice koje inspirira i koje će potaknuti ljude na preispitivanje pravih vrijednosti, na pozitivno razmišljanje i na okretanje ispravnim prioritetima u životu, a koje u ovoj 2020. ima najljepšu priču, pa čak je uspjela izbjeći i potres”, rekla je Katarina Radnić Zmazek i otkrila kako su ponosni što je prelijepa Kristina prva Cloud&Co ambasadorica i da su se na to odlučili jer osim što je divna i inspirativna pozitivna mlada žena, simbolizira snagu i nadu.

image
Dizajnerica i model prilikom kampanje...
CLOUD&CO

Ova nova “special edition“ kolekcija sastoji se od naušnica, narukvica i naušnica sa standardnim Cloud&Co oblicima, oblacima i zvjezdicama, u nekim novim bojama i novim kombinacijama. Kolekcija je izrađena od poludragog kamenja i pozlaćenog srebra. Osim ove limitirane kolekcije, u Cloud&Co dućanu u Preradovićevoj naći ćete i novu zimsku kolekciju, a uskoro stiže i blagdanska kolekcija.

image
Nova limitirana kolekcija nakita
CLOUD&CO

Cloud&Co., jedan od najpoznatijih domaćih brendova nakita, iza kojeg stoji Katarina Radnić Zmazek ne miruje. U njihovoj radionici i dućanu u Preradovićevoj ulici iz dana u dan je neka akcija. Prvo smo prošli tjedan uočili njihov predivan blagdanski izlog koji kombinira blagdanske aranžmane i dekoracije s Cloud&Co zaštitnim znakovima - mjesecom, zvijezdama i oblakom, a onda smo zavirivši u dućan shvatili da su omiljenu destinaciju brojnih Zagrepčanki preuredili s fotografijama nove kampanje.

image
Kristina Ivanuš u modnoj kampanji...
CLOUD&CO
Linker
14. travanj 2024 17:25