Karmen Poznić
Haljina, kraljica stila

Nova kampanja Diane Viljevac probudit će romantičarku u vama

Hrvatska dizajnerica u novoj kolekciji donosi niz šarmantnih haljina za svaku prigodu...

Sanjivi topli dani i proljetne boje inspirirali su hrvatsku dizajnericu Dianu Viljevac na stvaranje nove kolekcije.

Karmen Poznić

Modeli koji pomno osmišljenim krojevima naglašavaju žensku figuru, a u isto se vrijeme pozivaju na romantično razdoblje pedesetih, u kojima je široka suknja bila must-have, vladaju u kolekciji dizajnerice poznate po ženstvenim kreacijama, bez obzira na to radi li se o odjeći, torbicama ili modnim detaljima.

Karmen Poznić

"Haljina je uvijek bila okosnica svake kolekcije, tako i u ovoj. Riječ je o haljinama idealnim za dnevne i večernje prigode. Riječ je o haljinama pročišćenog dizajna, koje su istovremeno i klasične i moderne. Koloristički, kolekcijom prevladavaju boje svjetlijih i umirujućih nijansi naglašavajući tako ljepotu samih haljina. Kao i uvijek, dizajnerica je inspiraciju pronašla u ženama i njihovim svakodnevnim navikama", kažu glasnogovornici brenda.

Karmen Poznić

Prozračni materijali, ples pastelnih boja i zanosna bjelina, rezervirani su za dnevne modele, dok u večernjim prigodama dizajnerica predlaže finu čipku i prozirne materijale.

Karmen Poznić

Još jedna novost iz kreativne radionice Diane Viljevac - dizajnerica više neće predstavljati kolekcije sezonski, već će publici svaki mjesec predstaviti novu.

Karmen Poznić

Karmen Poznić

Karmen Poznić /

Linker
18. travanj 2024 23:33