Profimedia
TJEDAN MODE U NEW YORKU

Najbolja modna kolekcija Victorije Beckham dosad

Modnu reviju britanske dizajnerice Victorije Beckham modni kritičari proglasili su njezinom najboljom dosad. Bivša pjevačica predstavila je kolekciju za jesen/zimu u kojoj su glavni komadi "ženstveni, ali praktični".

U novoj modnoj liniji Victoria Beckham se poigrava s konceptima muževnog i ženstvenog, suprotstavlja krhkost i moć: tartan uzorak i sivi flanel kombinira s haljinama i prozirnim košuljama, a fokus stavlja na kožnate komade - duge rukavice i čizme do koljena.

- Ne zanimaju me komadi za pokazivanje. Bila sam usmjerena na odjevne predmete koji su nosivi - rekla je britanska dizajnerica u čijoj je kolekciji pletivo ponovno jedan od ključnih stilova.

February 12, 2017 - New York, United States - Image licensed to i-Images Picture Agency. 12/02/2017. New York, United States. Victoria Beckham show at New York Fashion Week for Autumn/Winter 2107.  Picture by i-Images, Image: 320745737, License: Rights-managed, Restrictions: * China, France, Italy, Spain, Taiwan and UK Rights OUT *, Model Release: no, Credit line: Profimedia, Zuma Press - Entertaiment
Profimedia, Zuma Press - Enterta

- Uvijek sam se zalagala za osnaživanje žena i čini mi se da je ove sezone to vrlo važno. S obzirom na sve što se trenutačno događa, danas nije lako biti žena. Moramo biti optimistične, ali se istovremeno želimo osjećati sigurno i s time na umu sam kreirala ovu kolekciju - poručila je Victoria Beckham koja se odmaknula od krojeva koji prate liniju tijela, svojeg prepoznatljivog dizajna, i okrenula se uskim, ali fluidnim siluetama.

February 12, 2017 - New York, United States - Image licensed to i-Images Picture Agency. 12/02/2017. New York, United States. Victoria Beckham show at New York Fashion Week for Autumn/Winter 2107.  Picture by i-Images, Image: 320745750, License: Rights-managed, Restrictions: * China, France, Italy, Spain, Taiwan and UK Rights OUT *, Model Release: no, Credit line: Profimedia, Zuma Press - Entertaiment
Profimedia, Zuma Press - Enterta

Beckham je "udobnom" odijevanju ponudila šik alternativu: pulovere s visokim ovratnikom, pletene haljine i čizme s punom petom, dok su haljine od šifona nadopunjene sakoima. Ovosezonska linija ima i jači britanski naglasak jer su geometrijski uzorci inspirirani izložbom Paula Nasha u muzeju Tate Britain, a među modelima koje vrijedi izdvojiti su perolake suknje, raskošna pletiva i ženska odijela.

Linker
19. travanj 2024 09:53