Nova Gloria IN je na kioscima

Modna inspiracija iz vrtova: Nose se raskošni floralni uzorci i kreacije inspirirane cvjetnim siluetama!

Dizajneri su ove sezone najveće nadahnuće potražili u rascvjetanim vrtovima prepunim cvijeća, vidi se to na dezenima, ali i samim krojevima kreacija, kako da i vi zablistate potražite u Gloriji IN u subotu na kioscima.

Ako vam se čini da je ovog proljeća floralnih printeva više nego ikad, u pravu ste. Svatko tko želi ove sezone može pronaći cvijet po mjeri svog stila. Modni znalci primijetili su da je u kolekcijama za sezonu proljeće/ljeto 2022. na snazi mala renesansa klasičnih printeva, a cvjetni je uzorak svakako pri vrhu te liste. Kompanija Livetrend, koja se bavi analitičkim izračunima vezanim uz modne trendove, ustanovila je da je u aktualnim kolekcijama, primjerice, print ruža prisutniji za 46 posto u odnosu na prethodne linije iz iste sezone. Novi broj Glorije IN donosi najljepše komade cvjetnog uzorka ali i savjete s čim ih kombinirati.

image

Boho djevojke, da biste postigli postigli hipi dojam, flower power komade miksajte s komadima od pletiva i trapera.

ZUMA PRESS/PROFIM

Osim ruža, tekstile su ovog proljeća preplavile i male žute glave s osmijehom. Prošlo je pedeset godina otkako se Smiley infiltrirao u komunikacijske kanale, a cijelu mu dizajnerski svijet ovih dana na svoj način odaje počast za pola stoljeća širenja pozitive. Nova Inica donosi najcool komade s likom Smileyja!

image

Zidna tapeta u japanskom stilu.

TEHNOGRAFICA

Svijet interijera osvojio je pak, japandi! Riječ je o fuziji japanskog i skandinavskog stila uređenja interijera koju karakteriziraju nježni, neutralni tonovi, jednostavne linije, minimalistički namještaj i elementi prirode u interijeru, bilo da je riječ o materijalima ili sobnom bilju.

Uživajte u vikendu i novom broju Glorije In!

image

Nova Gloria IN

FOTOGRAFIJE: GLORIA PRODUKCIJA
Linker
19. travanj 2024 06:22