‘LOVE PARADE‘

Ma je li to Kevin iz ‘Sam u kući‘? On i Jared Leto oduševili na Guccijevoj reviji koja se čekala duge dvije godine

Glumca Macaulay Culkina nitko nije očekivao, no zato Jared Leto nije bio iznenađenje. Kreativni direktor ovom je revijom pokazao kako se glamur vraća, a inspiracija mu je bila Hollywood.

Kao i ostali brendovi visoke mode, i talijanski modni gigant Gucci je čekao dvije godine na to da napokon može održati reviju. "Gucci Love Parade" održao se na holivudskom bulevaru u Los Angelesu, a kolekcija od 115 lookova pokazala je kako se na velika vrata vraća glamur. Glamuru su dodatno pridonijela glamurozna lica, i to ne u publici, već na pisti, a najveće iznenađenje je glumac Macaulay Culkin, napoznatiji po glavnoj ulozi dječaka Kevina u dva nastavka mnogima omiljenog božićnog filma "Sam u kući".

image

Macaulay Culkin

AMY SUSSMAN/GETTY IMAGES/PROFIMEDIA

Američki mediji pišu kako je glumac na reviji pravo osvježenje te kako izgleda kao supermodel koji bi se dodatno mogao proslaviti i u ovom poslu. Uz njega, na pisti se pojavio i Jared Leto, američki glumac i glazbenik. On je već godinama njihova muza stoga pojavljivanje nije iznenađujuće, a gledat ćemo ga i u drami "House of Gucci" kao Paola Guccija, talijanskog dizajnera i poduzetnika.

image

Jared Leto

MATT BARON/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA

Na reviji su se pojavile i glazbenice Billie Ellish te Miley Cyrus. Billie je, kao i u većini pojavljivanja u javnosti, sakrila obline u čipkastim hlačama i košulji, dok se Miley odlučila za glam izdanje u šljokičastoj haljini s perjem.

image

Miley Cyrus

TWOEYEPHOTOS/MEGA/THE MEGA AGENCY/PROFIMEDIA
image

Billie Eilish

PEBU/BACKGRID/BACKGRID USA/PROFIMEDIA

"Love parade" je revija na kojoj je kreativni direktor Alessandro Michele predstavio kolekciju za proljeće/ljeto 2022. godine, a inspiracija mu je bila upravo Hollywood. O toj industriji učio je uz svoju majku koja je radila u produkciji. Čipkasta izdanja, satenska izdanja, perje i šljokice, zaista je bilo glamurozno sa svih strana što je upravo esencija filmskog svijeta.

Čitajte i: Fatalni Damiano David i Maneskin redefiniraju modni svijet: Zaštitna su lica nove Guccijeve kampanje

Na reviji je oduševila i glumica Gwyneth Paltrow koja se pojavila u crvenom baršunastom odijelu kojeg je Tom Ford napravio za Gucci, a ona tvrdi kako ju je upravo ta modna kombinacija proslavila davne 1996. godine.

image

Gwyneth Paltrow

PEBU/BACKGRID/BACKGRID USA/PROFIMEDIA

Čitajte i: Lady Gaga oduševila, Jared fascinantan: Izašao najavni video za 'House of Gucci' i najavljuje pravi spektakl

Revija je odličan uvod za jedan od najiščekivanijih filmova, "House of Gucci", u glavnim ulogama s Lady Gagom i Adamom Driverom, a utjelovili su Patriziu Reggiani i Maurizia Guccija.

Linker
18. travanj 2024 14:00