Ivana Vida
 Adriana Karuza
dugo je nije bilo

Ljubiteljica dizajnerskih komada: I Ivana Vida stigla je na otvaranje nove domaće modne oaze u Zagrebu

Na otvaranje prve trgovine jednog od naših najpoznatijih dizajnera stigla je i supruga našeg reprezentativca, koju inače rijetko viđamo na javnim događanjima.

Riječki dizajner Juraj Zigman u Zagrebu je odlučio otvoriti svoju prvu trgovinu. Iza sebe ima suradnje s domaćim, ali i stranim zvijezdama kao što su Nicki Minaj, Rita Ora, Fergie i Cardi. Naša poznata lica nisu propustila ovaj događaj - njegove klijentice, prijatelji i kolege poput Bojane Gregorić Vejzović, Lejle Filipović, Lane Jurčević, Antonije Stupar Jurkin, Vanje Halilović, Ane Radišić, Ivana Alduka, Marka Tolje, Boruta Mihalića i Ivane Vide podržali su dizajnera.

Supruga nogometaša Domagoja Vide, bivša misica Ivana Vida inače nije česti gost javnih događanja na našoj sceni, no otvaranje Zigman trgovine nije propustila. Ivana je za ovaj event spojila neke od najpoželjnijih dizajnerskih komada i crni look "razbila" crvenim modnim dodacima. Naravno, najviše pažnje ukrala je clutch torbica koja ima dugu listu svojih obožavatelja, ona s potpisom brenda Bottega Veneta.

--> Novi predmet žudnje: Poznate Hrvatice lude su za najpopularnijom torbicom sezone

Supruga reprezentativca priuštila si je ovaj hit komad u bordo crvenoj boji, a uskladila ju je s Chanel jaknicom sportskog štiha i šik mini suknjom s volanom od crnog velura. Na nogama je nosila lakirane bajkerske čizme s crvenim detaljima i sve upotpunila zlatnim nakitom i tako skombinirala više modnih stilova.

Adriana Karuza
Ivana Vida

Uz Ivanu, u jedinstvenom interijeru i kreacijama uživali su i ostali uzvanici, a dizajner je istaknuo kako je ova trgovina namjenjena svim njegovim zvijezdama, odnosno klijenticama. "Oblačim svjetske zvijezde, a ovim dućanom želim mojim zvijezdama, mojim vjernim mušterijama, pružiti Zigman oazu. One su moje zvijezde", kazao je dizajner povodom otvorenja, a kao daljnje planove u budućnosti ističe širenje svog poslovanja te mogući web shop.

"Velik je interes u Zagrebu mada je možda i veći interes za mojom odjećom u Americi ili nekim drugim zemljama, ali ja sam se odlučio za Zagreb, za početak", rekao je.

Linker
16. travanj 2024 13:16