povratak osnovama

Jednostavnije ne može: Megapopularan brend izbacio neočekivanu kolekciju

Poznati skandinavski brend Ganni, u skladu s novonastalom situacijom u svijetu, izbacio je sasvim jednostanu kolekciju lišenu vedrih boja i živih uzoraka, izrađenu od recikliranih materijala.

Velika popularnost skandinavskog načina života, odgoja djece, uređenja interijera i modnog stila, koji su doživjeli veliki 'boom' prije nekoliko godina, na modnu je mapu izbacila i skandinavski modni brend Ganni, osnovan 2010. godine.

Zahvaljujući modnim influencericama koje su vješto pozirale na Tjednima mode 'na sjeveru', komadi poput romantičnih haljina, maxi suknji, udobnih, ali skraćenih 'bakinih pulovera' i slojevito oblačenje, koje već godinama promovira brend Ganni, doživjeli su pravi procvat, a upravo tom brendu možemo zahvaliti na brojnim hit komadima koje dan danas možemo kupiti u high street dućanima kao što su Zara, H&M, Mango i Stradivarius.

image
Helena Christensen u haljini kuće Ganni
FOTOGRAFIJE: BERTRAND-HILLION MARIE-PAOLA/ABACA/ABACA PRESS/PROFIMEDIA BERTRAND-HILLION MARIE-PAOLA/ABACA/ABACA PRESS/PROFIMEDIA

Kao jedan od 20 najprodavanijih brendova na stranicama luksuznog online dućana Net-a-Porter, Ganni svake sezone izbacuje nove hitove i predlaže trendove koje svijet street style mode objeručke prihvaća.

Tako su ove jeseni 'na red došle' kožnate suknje i košulje popraćene haljinama sa sitnim cvjetnim uzorkom, ali i jedan zanimljiv novitet koji je iznenadio mnoge.

Naime, inspiriran svjetskom pandemijom i pravilima koja predlažu da što više vremena provedemo kod kuće, Ganni je izbacio kolekciju udobnih, pamučnih trenirki, koje ne mogu biti jednostavnije.

image
Ganni majica
Ganni
image
Nova Ganni kolekcija "Software"
Ganni

Kolekcija beskrajno udobnih trenirki, majica s kapuljačama i sweatshirtova, lišena je vedrih boja i odvažnih motiva te pojednostavljena do krajnjih mjera s dvije osnovne namjere: udobnost i samoodrživost.

image
Crni donji dio trenirke Ganni
Ganni

Naime, kolekcija pod imenom "Software" izrađena je 50 posto od recikliranog poliestera, a 50 posto od recikliranog pamuka, dobivenih od odbačenih plastičnih boca i 'krpica' materijala koje su ostale nakon izrade njihovih brojnih kreacija.

Komadi iz kolekcije 'software' moći će se kupiti u bijeloj, sivoj i crnoj boji.

image
Crni T-shirt Ganni
Ganni

Čitajte i:

Pronašli smo kopiju predivnog zelenog kaputa Olivie Palermo o kojem se priča

Modno iznenađenje: Za neočekivanim parom obuće Anice Kovač okrenule se sve glave na Cvjetnom trgu

Ružičasta kao simbol snage i hrabrosti: Donosimo top prijedloge od poslovnih do večernjih komada!

Linker
14. travanj 2024 02:39