Glamur retro stila

Dua Lipa nova je Versace djevojka: Ne zna se tko je uzbuđeniji zbog suradnje na koju se dugo čekalo

Pop zvijezda i talijanski modni div objavili su prve fotografije zajedničke kampanje za jesen - zimu, koja je do sada bila u tajnosti.

Službeno je, Dua Lipa nova je Versace djevojka! Pjevačica je zaštitno lice nove kampanje za jesen i zimu 2021/2022, a vijesti su istovremeno objavili na društvenim mrežama i Dua i Donatella Versace i kompanija.

Modni znalci ne čude se toliko ovom spoju budući da je slavna britanska pjevačica protekle godine puno puta nosila kreacije talijanske modne kuće. Bilo je samo pitanje vremena kada će Dua Lipa postati zaštitno lice za Versace, a sada je to službeno i postala.

U nekoliko fotografija koje su puštene na službenim profilima društvenih mreža nazire se stil i kombinacije koje je Dua smjelo iznijela. Prvo što upada u oči je promjena frizure, za potrebe kampanje Dua ima bakrenu boju kose i odrezane šiške. Iako na svakoj fotografiji na glavi ima neku vrstu šešira, promjena je itekako uočljiva.

Fotografije potpisuje dvojac Mert i Marcus, a cijelu kampanju vidjet ćemo idućeg tjedna. Prema onome što su iz Versacea pustili u javnost Dua Lipa nosi jarke i tople boje, kombinacije u istoj boji ili uzorku, cipele na platforme.

Retro prizvuk

U žutoj haljini sa srcolikim izrezom, zatim crveno od glave do pete u dvodijelnoj kombinaciji topa i suknje s neprozirnim čarapama i cipelama na platformu, haljini i torbi s istim uzorkom - Dua neodoljivo podsjeća na lude šezdesete i sedamdesete godine prošlog stoljeća.

Čitajte i: Kraljica nota i stila: Dua Lipa nova je modna ikona, genijalno spaja retro i moderne komade

Uzbuđenje nije mogla sakriti ni prvo lice talijanskog modnog diva Donatella Versace. "Dua Lipa!! Ne mogu reći koliko sam uzbuđena i zahvalna što smo s tobom započeli moju novu kampanju. Svijet nije spreman za to koliko divno izgledaš na ovim fotografijama. Volim te!", poručila je Donatella Versace na svom Instagramu.

Da je oduševljenje ovom suradnjom obostrano vidljivo je i iz komentara mlade glazbenice, koja je Donatellu nazvala "ikonom i legendom", a taj dan nezaboravnim.

Ovom se kampanjom Dua Lipa pridružila impresivnom popisu Versace djevojaka na kojima se još od devedesetih nalaze: Linda Evangelista, Naomi Campbell, Kate Moss i Claudia Schiffer. Dok su novijeg datuma tu titulu dobile: Adut Akech, Gigi i Bella Hadid kao i Precious Lee prvi model s oblinama koji je ikada surađivao s tom modnom kućom.

Linker
19. travanj 2024 01:25