Cara Delevingne
 Courtesy of Dior Jewellery/MEGA / The Mega Agency / Profimedia
Ljubavni slom

Cara prekinula s djevojkom nakon dvije godine: Razlog je nešto s čim se mogu poistovjetiti mnogi parovi

Supermodel i glumica prije godinu dnaa službeno su potvrdile odnos u javnosti su često razmjenjivale nježnosti, a sada, u jeku pandemije svemu je došao kraj.

Da će pandemija i karantena kumovati mnogim prekidima, nagađa se otkako je zatvaranje počelo, a upravo to se dogodilo supermodelu i glumici, Cara Delevingne i Ashley Benson okončale su svoju dvogodišnju vezu. Prekid se dogodio početkom travnja, potvrdilo je to nekoliko izvora javlja People.

Cara se nakon okončanja veze okrenula prijateljima, s kojima provodi najviše vremena, među njima su Margaret Qualley i njena sestra Rainey Qualley, kao i Kaia Gerber.

Flushing Meadows, NY  - Cara Delevingne and Ashley Benson watching Serena Williams Vs Bianca Andreescu during the women's finals on Arthur Ashe Stadium at the USTA Billie Jean King National Tennis Center. The happy couple could be seen smiling and smooching while they watched the match.

*UK Clients - Pictures Containing Children
Please Pixelate Face Prior To Publication*, Image: 469653808, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia
BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia
Cara Delevingne i Ashley Benson na US Openu 2019.

"Cara i Ashley su uvijek imale uspone i padove i prije ovog definitivnog prekida. Ova se veza izlizala", kazao je izvor. Službeni predstavnici glumice i modela još nisu komentirali prekid.

Prijašnje veze su skrivale od javnosti

Delevingne i Benson prvi put zajedno primijećene su na londonskom aerodromu Heathrow, u kolovozu 2018., tamo je fotografiran i njihov poljubac. Djevojke su nakon toga često viđene zajedno, ali je Delevingne potvrdila vezu u lipnju 2019. "Sada nam je godišnjica veze, stoga zašto ne", komentirala je to priznanje.

Obje djevojke u kasnijim intervjuima kazale su da im je privatnost u svim ljubavnim vezama iznimno bitna, ali da se skrivanje njihovog zajedničkog odnosa počelo prikazivati kao da se nečega srame - što nikada nije bilo točno.

Pročitajte i:

Linker
18. travanj 2024 21:26