STILSKA PREOBRAZBA

Zaokret Margot Robbie: Chanel je stvar prošlosti, njezini fanovi slave zbog njenog novog looka

Čini se kako je Margotin ekskluzivni ugovor s modnom kućom Chanel završio jer se australska glumica ovoga puta odlučila za seksi zelenu haljinu iz najnovije resort kolekcije brenda Bottega Venetta

Nakon što je posljednje četiri godine bila ambasadorica pariške modne kuće Chanel, glumica Margot Robbie napravila je modni zaokret i predstavila potpuno novi imidž na crvenom tepihu 13. dodjele nagrada Governors Akademije filmske umjetnosti i znanosti u Los Angelesu.

Čini se kako je Margotin ekskluzivni ugovor s modnom kućom Chanel završio jer se australska glumica ovoga puta odlučila za seksi zelenu haljinu iz najnovije resort kolekcije brenda Bottega Venetta.

image

Margot Robbie u haljini Bottege Venette

JON KOPALOFF/GETTY IMAGES/PROFIMEDIA JON KOPALOFF/GETTY IMAGES/PROFIMEDIA
image

Novi look izazvao je lavinu pozitivnih reakcija

BLAINE OHIGASHI/AVALON/PROFIMEDIA BLAINE OHIGASHI/AVALON/PROFIMEDIA

Satenska kreacija s izrezana na trbuhu i obogaćena naborima istaknula je njezinu figuru, a Margot ju je upotpunila upadljivim zlatnim narukvicama. Odabrala je jednostavnu, ali šik frizuru te šminku neutralnih tonova.

Zasad nije poznato je li Margot nova ambasadorica Bottege, no čini se kako se njezini obožavatelji nadaju upravo tome. Nakon glumičina pojavljivanja na dodjeli nagrada, društvene mreže su preplavile pozitivne reakcije na njezinu "novu eru".

"Njezin smiješak govori - završio mi je ugovor s Chanelom", "Chanel je napokon skinuo kletvu ružnih haljina s Margot" i "Volim Margot Robbie i volim to što je njezina Chanel era završila", pisali su fanovi na Twitteru, a neki od njih slagali su i kompilacije "najružnijih Chanel lookova koje je Margot nosila". U to je kategoriji uvjerljivo prednjačio njezin styling s prošlogodišnje premijere filma "Suicide Squad".

image

Robbie u Chanelu na dodjeli BAFTA nagrada 2018.

BACKGRID/BACKGRID UK/PROFIMEDIA BACKGRID/BACKGRID UK/PROFIMEDIA
Linker
14. travanj 2024 19:02