ZACH HILTY/BFA/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA
ponešto za svakog

Savršeni party komadi: Mango i poznata influencerica osmislili jako cool kolekciju

Možda je još prerano planirati što ćete odjenuti za doček Nove godine, ali dobri komadi se uvijek prvi razgrabe.

Možda je još prerano planirati što ćete odjenuti za doček Nove godine, ali dobri komadi se uvijek prvi razgrabe.

Kad se francuska spisateljica, influencerica i televizijska voditeljica Camille Charrière prošle godine udala u Parizu, nije ni slutila da će njezina dojmljiva vjenčanica od čipke s potpisom britanskog dizajnera Harrisa Reeda napraviti toliki utjecaj u modnom svijetu.

Dok je gornji dio bogato ukrašen, donji je prozirniji te je otkrivao bijele gaćice, a upravo je taj look bio pokretač njezine kolekcije s high street divom Mango, čija je velika obožavateljica već godinama.

"Postala sam Mango djevojka u ranim danima bloganja. On je jedan od prvih velikim brendova s kojima sam surađivala, tako da ima posebno mjesto u mom srcu", rekla je influencerica za Vogue.

Nakon njezinog vjenčanja, Mango joj je predložio suradnju na capsule party kolekciji koja je inspirirana njezinim cool stilom i ikoničnim svadbenim lookom, a Charrière je odmah skočila za tom prilikom. Nekoliko je puta posjetila Mangovo sjedište u Barceloni i izravno surađivala s njihovim dizajnerskim i proizvodnim timovima.

"Počeli smo s mood boardingom i pogledali smo stotine starih slika za inspiraciju. Bila sam vrlo odlučna stvoriti kolekciju koja je bezvremenska u smislu da nisam željela nešto što je previše vođeno trendovima", ispričala je Camille.

Party kolekcija od 60 odjevnih komada, dakle, osmišljena je da vas prenese u kultni noćni život kasnih 90-ih i ranih 2000-ih kroz šljokičaste mini haljine, satenske minice, kožnate čizme i još mnogo toga.

Kolekcija također savršeno simbolizira njezino bikulturalno naslijeđe. Naime, Camille je odrasla u Parizu, ali se preselila u London, gdje i danas živi. "U Francuskoj se djevojke vole dotjerati, ali izgledati nenametljivo i bez napora. Nemaju tendenciju mijenjati ono što nose tijekom dana i ono što nose navečer. U Londonu je suprotno - ljudi se jako žele dotjerati, a imamo hrpu prilika za dotjerivanje. Htjela sam pronaći sredinu kako bi u ovoj kolekciji bilo ponešto za svakoga", poručila je influencerica.

Kolekcija se može kupiti na Mango webshopu, a mi smo izdvojili nekoliko cool komada.

image

Duga haljina s kristalima, 1.799,90 kn, 238,88 €.

MANGO
image

Satenska haljina u stilu negližea, 599,90 kn, 79,62 €.

MANGO
image

Kožna haljina, 1.599,90 kn, 212,34 €.

MANGO
image

Vesta na kopčanje, 449,90 kn, 59,71 €.

MANGO
image

Sjajna haljina, 1.808,20 kn, 239,98 €.

MANGO
Linker
26. travanj 2024 21:40