-/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PRO
Ta divlja stvorenja

Samo za najhrabrije: Omiljeni uzorak vratio se u punom sjaju!

Ako je suditi po dizajnerskim kolekcijama za aktualnu sezonu, tigar je kralj modne džungle.

Ako je suditi po dizajnerskim kolekcijama za aktualnu sezonu, tigar je kralj modne džungle.

Print koji oponaša spektakularne šare tigrovog krzna u svojoj su proljetno-ljetnoj kolekciji koristili brojni brendovi i dizajneri, poput Stelle McCartney, Proenze Schouler, Kennetha Izea i Victora Glemauda, a najdalje je u svojoj opsjednutosti dotičnom životinjom otišao Roberto Cavalli, s čijih nas maksi haljina i balon suknji promatraju tigrove oči i kese se njegovi oštri očnjaci.

image
JONAS GUSTAVSSON/DDP USA/PRO
image
SHOWBIT.COM/SHOWBIT/PROFIMED

Cavallijeva kolekcija obiluje zanimljivo kombiniranim životinjskim printevima, dokazujući kako zebrine, tigrove i leopardove šare, u odvažnim modnim kombinacijama, mogu sjajno izgledati na okupu. Da bi komadi s animalnim printom u modnim lookovima djelovali elegantno i nenapadno, spojite ih s komadima neutralnih nijansi, poput boje pijeska i bijele, a dobro pristaje i uz odjevne predmete smeđe, boje konjaka i maslinastozelene, odnosno boja koje se često pojavljuju u prirodi.

image
SIMONA CHIOCCIA/IPA/SHUTTERSTO
image
KRISTINA BUMPHREY/SHUTTERSTOCK
image
SHOWBIT.COM/SHOWBIT/PROFIMED

Zmijski i krokodil print će pak najljepše izgledati na kožnim detaljima poput torbe, cipela i remena, dok svi ti životinjski uzorci u jarkim bojama i fluorescentnoj varijanti sjajno izgledaju kao dio originalnih sportskih kombinacija. Modni znalci kažu kako animalni print uglavnom bira određeni tip žena - energične i strastvene dame koje se ne boje biti u centru pažnje. Jeste li i vi jedna od njih?

Linker
26. travanj 2024 16:55