KRALJICA STILA

Njezina verzija sarija: Bilo je nemoguće ne gledati u Paris Hilton u Mumbaiju!

Američka poduzetnica u Indiji promovira svoj cvjetno-voćni parfem Ruby Rush.

Prošli tjedan je bila DJ-ica na godišnjem gala eventu i rasplesala Hiltonove najvažnije klijente iz cijelog svijeta u Las Vegasu, a sad je stigla u Indiju, gdje na dvodnevnoj turneji promovira svoj novi parfem Ruby Rush u najmnogoljudnijoj zemlji svijeta.

Crvena večernja kreacija indijske dizajnerice Shubhike Sharme i njezina luksuznog brenda Papa Don‘t Preach, koju je Paris Hilton odjenula za predstavljanje u Mumbaiju, zapravo je njegova zapadna verzija sarija, tradicionalne indijske ženske nošnje. Tradicionalno se izrađuje od pamučnog platna dužine sedam metara ili svile jarkih boja s brojnim svjetlucavim ukrasima.

Sari se omotava oko tijela, a postoji ukupno osamdesetak različitih stilova motanja.

Shubhika Sharma je modni dizajn studirala na londonskom College of Fashion, a vlastiti brend je pokrenula 2010. Stil njezinih kreacija znalci opisuju kao indo-western high street couture, jer u njima povezuje dvije kulture, a trenutačno se smatra najpopularnijom indijskom modnom dizajnericom.

image

Paris Hilton u Mumbaiju promovira svoj parfem Ruby Rush

ASHISH VAISHNAV/SOPA IMAGES/SHUTTERSTOCK

"Na svojim putovanjima, kad god je to moguće, nosim kreacije lokalnih dizajnera. Ali sad sam u velikom problemu, jer ne znam što odabrati... Pomozite!", napisala je Paris Hilton u objavi videa isprobavanja haljina u flagship trgovini brenda na svom Instagramu.

U igri su bile čak četiri kreacije, a na kraju se uz malu pomoć svojih pratitelja odlučila za bogato ukrašeni dekoltirani crveni svileni kombinezon u kojem je te večeri zablistala na predstavljanju.

image

Odjenula je kreaciju indijske dizajnerice Shubhike Sharme

ASHISH VAISHNAV/SOPA IMAGES/SHUTTERSTOCK

Njezin novi parfem Paris Hilton Ruby Rush svrstava se u kategoriju osvježavajućih cvjetno-voćnih mirisa s notama sandalovine, mošusa, vanilije i dalije, a dolazi u stiliziranoj bočici oblika duge večernje crvene haljine.

Linker
25. travanj 2024 04:27