sve mora biti tip top

Konstrakta će na Eurosongu nositi legendarne cipele hrvatske proizvodnje: Do njih nije lako doći, evo kako joj je uspjelo

Stajling srpske predstavnice za Pjesmu Eurovizije bit će poseban baš kao i njezina pjesma, a pjevačica će nositi cipele nekada vrlo popularne u Hrvatskoj i regiji.

Otkako je cijelu regiju oduševila svojom neobičnom pjesmom In corpore sano, srpska glazbenica Ana Đurić Konstrakta konstantno iznenađuje nekim novim momentima.

Naša predstavnica Mia Dimšić već je otkrila što će nositi na Eurosongu, a sada je uvelike nagađa u kakvom će se stajlingu Konstrakta pojaviti na glazbenom natjecanju. No, ono što se zna jest da će nositi nekada vrlo popularne borosane, model ženske anatomske obuće proizveden u Hrvatskoj.

Do borosana je danas nešto teže doći, no Konstrakta je, otkriva Nova.rs, u svom naumu uspjela. Naime, redatelj Zrinko Ogresta, otkriva srpski portal, zadužen je za Konstraktin stajling na Eurosongu u Torinu pa je stupio u kontakt s glumcem Dejanom Aćimovićem koji živi u Zagrebu.

image

Konstrakta će na Eurosongu nastupati u bijelim borosanama.

EBU/NATHAN REINDS

Aćimović je uspio naći borosane za 250 kuna kako bi Konstrakta imala dva para, u slučaju da se jednom paru koji već ima u Beogradu, nešto dogodi.

Čitajte i: Konstrakta zagonetno o pranju ruku na sceni: 'To je ono što pokušavam izbjeći da kažem'

Najzanimljiviji trenutak dogodio se prilikom prelaska granice, kada je carinik pitao redatelja Ogrestu što se nalazi u kutiji. Na Ogrestin odgovor da su to cipele za Konstraktu, carinik ga je pustio da prođe i poželio mu sretan put. Ogresta se potom našalio da će njegov potez s borosanama Miji Dimšić donijeti nešto više bodova od predstavnice iz Srbije.

Hoće li zaista, vidjet ćemo 10. svibnja na prvoj polufinalnoj večeri za Pjesmu Eurovizije 2022.

Linker
16. travanj 2024 13:07