nosite ga i na posao

Kate Middleton obožava komad na kojeg smo i zaboravili, a kao stvoren je za ljeto

Jednostavan, neki bi rekli i ‘običan‘, ali toliko svestran - na modnu scenu i u naše ormare vraća se odjevni predmet koji je vojvotkinja od Cambridgea podigla na novu razinu.

Vojvotkinja Catherine neki je dan sa suprugom Williamom i kćeri Charlotte posjetila natjecanje u sklopu Commonwealth Gamesa koje se održava u Birminghamu. Za tu prigodu odabrala je bijelo odijelo - komad koji je savršen za mnoge prigode i koji je nosila već mnogo puta.

image

Obična majica jako dobro funkcionira s elegantnim odijelom.

CHRIS JACKSON/PA IMAGES/PROFIMEDIA

Riječ je o odijelu luksuznog dizajnera Alexandera McQueena s paprenom cijenom od oko 18 tisuća kuna. Iako Kate voli dizajnerske stvari, nerijetko ih ‘reciklira‘, odnosno ponovno nosi te kombinira na nove načine. Uz odijelo nosila je Camilla Elphick balerinke s otvorenom petom Mappina And Webb naušnice i lančić, bijeli remen i komad koji ponovno osvaja modne piste, ali i naše ormare.

Naime, bijela majica bez rukava ključni je trend kojeg su ponovno uzdigle slavne modne kuće poput Bottega Veneta i Prada, pretvorivši običnu svakodnevnu majicu u ‘it‘ komad ljeta.

image

Uz odijelo i majicu nosila je decentan nakit.

CHRIS JACKSON/PA IMAGES/PROFIMEDIA

Kate je odjenuvši bijeli ‘tank top‘ ublažila formalnost odijela jer je ipak išla na sportsko događanje, a ne na službeni susret s nekim čelnikom.

U takvim prigodama Kate je ležernije odjevena, kao što je bila i na nedavnom jedrenju s britanskom regatom, a sada je pokazala da obična majica može funkcionirati i s elegantnim komadima kao što je bijelo odijelo.

image

Princ William, vojvotkinja Kate i princeza Charlotte gledaju utakmicu.

-/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA

Majica bez rukava može funkcionirati i kao outfit za posao - isfurajte je s hlačama visokog struka, plisiranim suknjama, bijelim lanenim hlačama ili pak komadima u boji pijeska. Ipak, pripazite da ispod takve majice nosite grudnjak boje kože kako se ne bi suviše isticao, posebice ako je majica od laganijeg materijala.

Linker
19. travanj 2024 07:50