POKREĆE TRENDOVE

Eva Longoria rijetko pravi greške: Izdvojili smo njene top kombinacije u hit boji sezone

Osim elegantnih haljina i suknjica, Longoria obožava i košulje u boji ljeta.

Stil Eve Longorije nije lako kopirati, a sa svakim novm izdanjem postaje sve jasnije zašto je toliko jedinstvena i originalna. 47- godišnja glumica bila je vrlo elegantna u odvažnoj narančastoj ljetnoj haljini koja je istaknula njezinu vitku figuru na večeri u Hollywoodu. Cijelo izdanje upotpunila je visokim potpeticama i velikim glamuroznim naušnicama.

image

Eva Longoria u elegantnoj narančastoj haljini

MEGA/THE MEGA AGENCY/PROFIMEDIA

Osim elegantnih haljina i suknjica, Longoria obožava i košulje u boji. Na plaži u Marbelli, viđena je u bijelom kupaćem kostimu s narančastom košuljom. Po svemu sudeći, Španjolska joj odlično pristaje, a njene košulje jednostavno obožavamo!

image

Eva Longoria u narančastoj košulji

MEGA/THE MEGA AGENCY/PROFIMEDIA

Izdvojili smo još jedno njezino šik izdanje u prekrasnoj narančastoj haljini, koju je nosila tijekom šetnje i shoppinga u Taormini sa suprugom Joseom Antoniom Bastonom.

image

Eva Longoria u orange haljini ispod koljena

COBRA TEAM/BACKGRID/BACKGRID UK/PROFIMEDIA

Longoria je progovorila o svojim prošlim vezama tijekom epizode svog podcasta Connections with Eva Longoria koji je premijerno prikazan ranije ovog tjedna.

Tijekom epizode, simpatična glumica je izjavila da je morala naučiti kako prevladati ljubomoru u prošlim vezama.

"Mislim... Da ljubomora oduzima čovjeku veliku količinu energije. Sjećam se da sam bila tako ljubomorna i da mi je želudac bio cijelo vrijeme naopako. To je najgori osjećaj. Zašto bi itko želio taj osjećaj?", priznala je Longoria.

"Vjerojatno je to razlog zašto sam pravu ljubav pronašla tek u četrdesetoj godini. Supruga iz trećeg braka upoznala sam kad sam ja imala 40, a on 50!", zaključila je na kraju.

Linker
25. travanj 2024 18:39