8 lakih koraka

Ljubav majke: Kris Jenner sasvim skinula šminku da bi pokazala kako koristi proizvode svoje Kim

‘U 60-ima je i za mene teško pronaći novu make up rutinu koja stvarno funkcionira‘, napisala je Kris Jenner o korištenju nove beauty linije svoje kćeri Kim Kardashian.

Kris Jenner sa svojim obožavateljima podijelila je vodič noćne njege kože koju inače primjenjuje. Naime, američka reality zvijezda u potpunosti je pokazala svoje lice bez šminke kako bi pokazala da koristi liniju za njegu kože svoje kćeri Kim Kardashian SKKN BY KIM prije spavanja u videu na Instagramu koji je podijeljen na Kiminom profilu.

"U 60-ima nije lako pronaći novu beauty rutinu koja stvarno funkcionira", govori Kriss te dodaje: "Sjećam se prva dva dana kada sam to napravila, došla sam kući i moj rođak je ušao u sobu i pitao me: ‘Vau! Što si uradila sa licem?‘"

"Htjela sam podijeliti svoju malu beauty rutinu s vama, a sigurna sam da će vam se svidjeti. Pa krenimo", poručila je u video isječku u kojem je prvo oprala svu tešku šminku s lica po kojoj je obitelj Kardashian - Jenner poznata.

Jenner cijeli turorijal počinje korištenjem sredstva za čišćenje za koji naglašava da je "stvarno lagan i uklanja temeljito šminku s lica." U slijedećem koraku trlja piling po licu i govori o proizvodu: "Ovaj piling je zaista lagan, predobar je osjećaj i stvarno se osjećate kao da imate dobro dubinsko čišćenje."

Kirss priznaje da nije uvijek bila tip za toner, ali sada je obožavateljica SKKN tonera. "Inače nisam navikla koristiti toner, ali mislim da nije napravio veliku razliku", objašnjava ona. "Dakle, koristim ove male okrugle pamučne jastučiće koje možete kupiti u apoteci, protresem malo tonika i onda samo prođem, stvarno ovaj trik funkcionira po cijelom licu."

Njezin četvrti korak je serum s hijaluronskom kiselinom koji koristi po cijelom licu i dekolteu. "Stavljam ga obično na ove dijelove tijela jer mislim da je jako važno, pogotovo kako starite", kaže o korištenju proizvoda na vratu i prsima.

Jenner zatim koristi serum s vitaminom C8 za koji tvrdi da je fantastičan. "Ne mogu objasniti, ali otkad sam ga otkrila ne želim živjeti bez njega, zaista volim dobar serum s vitaminom C. Samo malo stavim na vrhove prstiju i unesem u kožu", objašnjava.

Sljedeći korak joj je krema za lice, a višak koristi na rukama jer ga ne želi bacati. Za kraj koristi ulje i kremu za područje oko očiju.

Jenner zatim otkriva da je njezina rutina "malo drugačija" od Kimine: "Ja sam ipak stara škola. I Kim nemoj se ljutiti, ali ja svoju kremu za oči posljednja koristim, ali vi ćete razviti svoj vlastiti proces i mislim da da svatko to može raditi na svoj način. I spremni smo za spavanje!"

Linker
20. travanj 2024 03:07