Instagram
sad svi mogu probati 'dio čarolije'

Odobrila Kim Kardashian: Vizažist za kojim luduju slavne dame izbacio vlastitu kolekciju

Kad je 2008. upoznao Kim Kardashian, mladi vizažist Mario Dedivanovic nije ni znao tko je ona, a danas je, zahvaljujući suradnji s tom reality zvijezdom i fantastičnim smislom za glamur, planetarno popularan. Napokon je ostvario svoj dugogodišnji san i izbacio vlastitu make up kolekciju.

Slavni celebrity make up artist, Mario Dedivanovic, najpoznatiji po suradnji s Kim Kardashian i vještini konturiranja lica, izbacio je vlastitu kolekciju šminke.

Porijeklom Crnogorac, Mario se rodio u Bronxu, a njegovo oko za postizanje glamuroznog i gotovo besprijekornog izgleda putem šminke, zapazile su mnoge zvijezde koje jedva čekaju da sjednu u stolac i "prepuste se čaroliji".

HOLLYWOOD, LOS ANGELES, CALIFORNIA, USA - NOVEMBER 18: Mario Dedivanovic arrives at the 2nd Annual American Influencer Awards 2019 held at the Dolby Theatre on November 18, 2019 in Hollywood, Los Angeles, California, United States.,Image: 483647561, License: Rights-managed, Restrictions: *** Australia Out ***, Model Release: no, Credit line: Image Press Agency / ddp USA / Profimedia
Image Press Agency / ddp USA / Profimedia
Slavni vizažist crnogorskih korijena, Mario Dedivanovic

Chrissy Teigen, Salma Hayek, Chanel Iman samo su neke od njegovih slavnih klijentica, a sada će dio njegove "make up politike" svaka žena moći odnijeti kući.

Naime, 37-godišnji Mario, izbacio je kolekciju "Makeup by Mario" o kojoj sanja od 2017. godine, a koja se od ovog tjedna može kupiti u Sephori i na njegovoj službenoj stranici MakeupByMario.com.

Press foto
Highligteri iz kolekcije Maria Dedivanovica

"Sretan sam što napokon mogu sa svima podijeliti svoju tehniku i filozofiju", izjavio je Mario povodom izlaska svoje prve samostalne kolekcije.

U kolekciji se nalaze palete raznih sjenila, highlighteri i proizvodi koji omogućavaju da svaka žena holivudski look postigne kod kuće.

Press foto
Metalik sjenila iz kolekcije Maria Dedivanovica

Proizvode je među prvima isprobala Kim Kardashian koja je putem društvenih mreža svom prijatelju poslala poruku: "Tako sam ponosna na tebe. Zaslužuješ ovo!"

Čitajte i:

Indira o velikoj promjeni: 'Suprug je oduševljen, sa snimanja bi mu svaki put došla druga žena'

Uskoro ćemo svi željeti ovakvu frizuru: Najveći trend za jesen 2020. tako je poželjan, ali ne i lako nosiv

Oštri životni rezovi slavnih dama: Kratka kosa ih je pomladila, a održavaju je specijalnim preparatima

Linker
19. travanj 2024 22:55