Profimedia, Backgrid USA
novi imidž

Tko bi je prepoznao na prvu: Više nema plavu kosu i izgleda potpuno drukčije

Jedna od najpoznatijih plavuša kojoj je boja kose gotovo zaštitni znak zbog snimanjaniove serije promijenila je izgled i ugodno iznenadila, iako ju je bilo teško zamisliti s bilo kojom drugom bojom kose.

Otkako je prisutna na sceni, Reese Witherspoon vjerna je svojoj plavoj kosi koja joj je, pogotovo od filma iz 2001. godine, 'Plavuša s Harvarda' postala zaštitni znak, no sada je za potrebe snimanja televizijske serije 'The Morning Show' u kojoj tumači ulogu glumica izašla iz svoje zone komfora i plave uvojke zamijenila onim kestenjastim.

Američka glumica uočena je na setu serije, s kosom skraćenom do ramena i u smeđoj boji pa ju je na prvu bilo teško za prepoznati, što pokazuje koliko boja kose mijenja izgled i čini veliku promjenu. Nova serija u kojoj ulogu tumači i Jennifer Aniston počinje se emitirati na jesen ove godine, a snimanje je započelo u listopadu 2018. godine. Reese je i tada snimljena s dugom smeđom kosom, no bila je riječ o jako dobroj perici. Je li sada riječ o perici ili se glumica stvarno odlučila za promjenu izgleda, teško je reći, no u svakom slučaju zanimljivo je vidjeti je u nekom drugom izdanju.

Los Angeles, CA  - *EXCLUSIVE*  - Reese Witherspoon shows off her brunette 'do for filming on 'The Morning Show.'

Pictured: Reese Witherspoon

BACKGRID USA 25 APRIL 2019, Image: 428391459, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, Backgrid USA
Profimedia, Backgrid USA

Los Angeles, CA  - *EXCLUSIVE*  - Reese Witherspoon shows off her brunette 'do for filming on 'The Morning Show.'

Pictured: Reese Witherspoon

BACKGRID USA 25 APRIL 2019, Image: 428391507, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, Backgrid USA
Profimedia, Backgrid USA

Inače, posljednji put kada se glumica odlučila na promjenu boje kose, također zbog uloge bilo je 2014. godine, za film 'The Good Lie' kada je postala brineta, no nakon snimanja se vratila na svoju prepoznatljivu boju.

Brentwood, CA  - *EXCLUSIVE* - Actress Reese Witherspoon and her six-year-old son Tennessee James Toth, are all smiles as they finish up shopping at the Brentwood  Country Mart. Tennessee helps his mother with the shopping bag as the happy duo make their way back to their car.

Pictured: Reese Witherspoon

BACKGRID USA 11 APRIL 2019, Image: 425871033, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, Backgrid USA
Profimedia, Backgrid USA

Linker
20. travanj 2024 06:57