Starface / Splash News
Čokoladna nijansa

Nakon platinaste vrijeme je za promjene: Britanska it djevojka pokazala novu boju kose!

Kad se u travnju ove godine pojavila s obrijanom glavom, javnost se oduševila njezinom promjenom frizure - rijetko koja žena si može priuštiti tako kratku kosu, a da izgleda ženstveno. A sada je svoju plavu kosu obojila u nijansu kao stvorenu za jesen.

Manekenka i glumica Cara Delevingne (25) nedavno je odustala od svoje duge kose medene boje, a nakon izblajhanog pixie reza, pojavila se s nešto dužom varijantom frizure. S promjenom karijere - novu je čokoladnu nijansu pokazala na predstavljanju svog tinejdžerskog romana "Mirror, Mirror" u Londonu - preko čela padali su nepravilno i oštro rezani uvojci. Iako je njezina kosa svijetlosmeđe boje, nekoliko nijansi tamnija kosa odlično pristaje njezinoj puti i zelenim očima.

4 October 2017.

Cara Delevingne - book signing held at Waterstones Piccadilly, 203-206 Piccadilly, London.

Here:  Cara Delevingne, Image: 351838674, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, Goff Photos
Profimedia, Goff Photos
Britanska manekenka i glumica Cara Delevingne

Prije 3 godine imala je kratki izlet u svijet brineta, a osim toga britanska it djevojka svoju je kosu obojila već u tirkiznu, ružičastu i strawberry plavu nijansu. Na promociji knjige pojavila se u tamnoplavoj haljini s metalnim detaljima dizajnera Davida Kome koja je isticala njezinu vitku figuru te cipelama na vezanje brenda The Kooples. Nosila je zanimljive naušnice zlatnog sjaja, a beauty look je zaokružila smeđim smokey eyes make-upom.

Cara Delevingne arrives for her book signing of 'Mirror, Mirror' at Waterstones Piccadilly, London.
<P>
Pictured: Cara Delevingne
<B>Ref: SPL1583872  051017  </B><BR/>
Picture by: WeirPhotos / Splash News<BR/>
</P><P>
<B>Splash News and Pictures</B><BR/>
Los Angeles:	310-821-2666<BR/>
New York:	212-619-2666<BR/>
London:	870-934-2666<BR/>
<span id=Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

" style="width:100%"/>
WeirPhotos / Splash News

Linker
20. travanj 2024 03:12