Transformacija

Jessica Alba odlučila se za drastičnu promjenu izgleda

Početkom ove godine postala je plavuša. Sad, samo šest mjeseci kasnije, potamnila je svoju kosu.

Kada pomislite na američku glumicu Jessicu Albu prva asocijacija je vjerojatno boja kestena koju nosi na kosi. Naime, još u veljači, Alba je promijenila svoju prirodno smeđu boju kose i postala plavuša, a samo pola godine kasnije postala je crnokosa.

Jessica je iznenadila obožavatelje novom bojom kose, ali i njenom novom dužinom. Kao što možete vidjeti na fotografiji koju je objavila, njezini pramenovi sad su mnogo tamniji nego što su bili prije samo nekoliko dana.

"Predivna si", "Ne vraćaj se više u plavo", "Woow, kakva transformacija", "Jesi li ovo zaista ti?", "Sviđa mi se", samo su neki od komentara obožavatelja ispod fotografije.

S druge strane, neke je fanove njena nova boja kose podjestila na američku manekenku Bellu Hadid.

image

Vratila se tamnoj boji kose

IMAGE PRESS AGENCY/NURPHOTO/SHUTTERSTOCK IMAGE PRESS AGENCY/NURPHOTO/SHUTTERSTOCK

Brittney Ryan, frizerka koja stoji iza Jessicine najnovije frizure, objavila je nekoliko njenih fotografija od prošlog mjeseca. U opisu je napisala: "Ona se doslovno ne može odlučiti! Ovo je mjesec različitih boja i stilova"

Zanimljivo je da ovakvu transformacija uglavnom vidimo na ženama tijekom zimskih/jesenskih mjeseci. Kad je ljeto u pitanju, većina se odluči posvijetliti svoje pramenove, a dokaz za to su nedavne tranformacije Camille Cabello, Emme Raducanu i Madison Beer.

image

Jessica tijekom šetnje New Yorkom

FERNANDO RAMALES/BACKGRID/BACKGRID USA/PROFIMEDIA FERNANDO RAMALES/BACKGRID/BACKGRID USA/PROFIMEDIA
image

Jessica na partyju Vanity Faira nakon dodjele Oscara u ožujku ove godine

DAVID FISHER/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA DAVID FISHER/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA
Linker
17. travanj 2024 12:01