Svijet je vaš vrt

‘Green‘ novosti iz omiljene Guerlainove kolekcije Aqua Allegoria

Kao snažan simbol Guerlainove predanosti planeti, mirisi Aqua Allegoria sastoje se od do 95% sastojaka prirodnog porijekla.

Otkako je francuska parfemska kuća Guerlain krajem devetesetih godina lansirala kolekciju Aqua Allegoria - liniju mirisa nadahnutih prirodom, njezina popularnost iz godine u godine samo još više raste. Jednako tako, raste i sama kolekcija te joj se, iz sezone u sezonu, pridružuju nove mirisne kreacije. Najnovija je Nerolia Vetiver.

Kolekcija mirisa Aqua Allegoria slavi svjetska čuda. Svaka kreacija odaje počast ljepoti prirode i odvodi nas u otkrivanje iznimnih sirovih sastojaka i nota, koje su lijepo poboljšali Guerlain parfumeri-istraživači.

A budući da voljeti prirodu također znači predanost njezinoj zaštiti i obrani, nova kampanja Aqua Allegoria snažan je poziv na djelovanje za promjenu, odjekujući kroz Sijinu pjesmu "Courage to Change".

Kao snažan simbol Guerlainove predanosti planeti, mirisi Aqua Allegoria sastoje se od do 95% sastojaka prirodnog porijekla*. Također, sadržani su u bočici koja se može ponovno puniti i reciklirati, proizvedenoj u Francuskoj od najmanje 15% recikliranog stakla. Valja istaknuti i kako su mirisi Aqua Allegoria formulirani isključivo s alkoholom iz organskog uzgoja, prvi puta za Guerlain. Sve to govori nam kako su ova dva mirisa još više "gree"n nego svi dosadašnji.

image

GUERLAIN AQUAALLEGORIA

PRESS

Nova mirisna kreacija u ovoj kolekciji je Nerolia Vetiver - živahna i blistava, drvenasto cvjetna.

Cvjetni sjaj kalabrijskog nerolija, naglašen vetiverom i osvježen bosiljkom, stopljen s ukusnim akordom smokve.

Napravite svoj vlastiti potpis uparujući Nerolia Vetiver s: Bergamote Calabria, Naranča Soleia, Mandarine Basilic ili Pera Granita. Kako biste stvorili vlastiti mirisni potpis, odaberite svoj omiljeni duo među preporučenim opcijama i poprskajte svaku Aqua Allegoriju na kožu jednu po jednu u jednakim količinama.


*90% do 95% sastojaka prirodnog podrijetla, u skladu s ISO 16128, izračun uključuje vodu

Linker
19. travanj 2024 23:12