Srušen rekord kvarta

Glumački par prodao svoju kuću za 53 milijuna kuna. Zavirite u nju

Par je kupio kuću u talijanskom stilu koja se prostire na 743 metra kvadratna za 3.6 milijuna 2013

Poznati glumački par Neil Patrick Harris i David Burtka prodali su svoju raskošnu kuću izgrađenu početkom prošlog stoljeća u Harlemu. Za nju su dobili 6.99 milijuna dolara, što je rekordan iznos za tu četvrt, piše New York Post.

Par je kupio kuću u talijanskom stilu koja se prostire na 743 metra kvadratna za 3.6 milijuna 2013. godine. Odmah su angažirali arhitekta Jefferyja Povera i dizajnera interijera Tracea Lehnhoffa.

Naime, u toj je peterokatnici ranije bio pansion pa joj je bila potrebna detaljna adaptacija kako bi postala dom peteročlanoj obitelji. Naročito su se posvetili uređenju kuhinje, koja je Burtki bila jako važna. Detalje po kojima je kuća bila posebna, poput kamina i štukatura nisu željeli dirati.

image

Glumci i njihovi 11-godišnji sinovi blizanci najviše vremena nakon pandemije provode u svom domu u Hamptonsima

MONICA SCHIPPER/GETTY IMAGES/PROFIMEDIA

Svoj pečat Harris i Burtka dali su brojnim umjetninama i suvenirima koje su izložili po prostorijama.

"David je želio da ova soba izgleda poput kluba avanturista, ispunjena neobičnim predmetima, što se meni svidjelo jer volim magiju i cirkus", rekao je Harris za Architectural Digest 2015. godine.

Kuću su prvi put stavili na prodaju u kolovozu prošle godine, a tad su tražili 7.3 milijuna dolara. Potom su je povukli s tržišta jer je oluja izazvala poplavu u domu.

Glumci i njihovi 11-godišnji sinovi blizanci najviše vremena nakon pandemije provode u svom domu u Hamptonsima pa su zaključili da nema smisla da ova kuća zjapi prazna.

Linker
14. travanj 2024 05:48