Zlatni savjeti

Victoria Beckham savjetuje kako isfurati monokroni look: Kraljica minimalizma oduševljava novim komadima

Bivša glazbenica i modna dizajnerica poznata je po svom nepogrešivom stilu, tako da kad ona da modni savjet može ga se bez previše brige poslušati.

Otkako se pojavila na svjetskoj sceni Victoria Beckham plijenila je svojim istančanim i profinjenim stilom. Još kao Posh Spice isticala se među kolegicama po elegantnim i minimalističkim komadima odjeće, uglavnom u crnoj boji. Kako su popularne Spajsice, a s njima i Vicki, žarile i palile bile su to "najljuće" devedesete, a Victoria koja se tada prezivala Adams, bila je zaštitno lice minimalističkog chica te dekade.

Sada, s ponovnim populariziranjem devedesetih godina prošlog stoljeća brojne poznate dame odabiru upravo takvu eleganciju - monokromna kombinacija od jednog, maksimalno dva komada koji prati liniju tijela.

Upravo takvi komadi dominiraju i u njenoj novoj kolekciji koju je nazvala - Pre Spring Summer 2022 - a izdala ju je uoči najtoplijih mjeseci u godini.

Čitjate i: Već smo zaboravili na ove tajice, a onda ih je Victoria Beckham isfurala na - štikle!

Čak i za svaki dan

Poduzetna Victorija omiljen komad iz kolekcije objavila je čak i na svom Instagramu uz upute kako ona vidi tu haljinu. "Balansirajte haljinu dugačku do poda s ravnom, minimalističkom obućom za svaki dan", napisala je dizajnerica uz fotografiju modela koji šeće psa.

image

Victoria Bekham haljinu je zamislila i kao svakodnevni komad, ali i za svečane prigode.

VICTORIABECKHAM.COM

U drugoj objavi pokazala je kako ista haljina može poslužiti i za svečanije prigode, zahvaljujući izrezanim detaljima oko vrata uz sandale i elegantnu ogrlicu.

Osim haljine s izrezom, Victoria Beckham je u novoj kolekciji ponudila i druge komade za ljubiteljice minimalističkog chica.

image

Victoria Bekham izdala je 'Pre Spring Summer 2022' kolekciju.

VICTORIABECKHAM.COM
image

Victoria Bekham na svom Instagramu nudi i savjete kako najbolje iskoristiti njene komade.

VICTORIABECKHAM.COM
image

Victoria je ponudila i klasične, bezvremenske komade.

VICTORIABECKHAM.COM
image

Bijela i crna boja okosnice su pravog minimalističkog stila.

VICTORIABECKHAM.COM
Linker
25. travanj 2024 07:03