Salon cvijeća

U novoj zagrebačkoj cvjećarnici Atelier Sreće događa se prava mala cvjetna čarolija

Ako vam za ove blagdane zatrebaju maštoviti cvjetni aranžmani, buketi ili blagdanski vijenci zaputite se u Malu ulicu gdje će vas kreativac Ante Jurković oduševiti svojim maštovitim cvjetnim kreacijama.

U Maloj ulici 1 nedaleko zagrebačkog Kaptola otvorio se Atelier Sreće, cvjetni atelje u kojem su snage udružili mladi i perspektivni kreativac Ante Jurković i poduzetnik Dominik Papp, a zajedničkim snagama stvaraju pravu malu cvjetnu čaroliju.

image

Ante Jurković glavni je kreativac u cvjećarnici Atelier Sreće

DS STUDIO PHOTOGRAPHY

Ulaskom u atelje pogled vam doslovno leti na sve strane – prigodni adventski vijenci, božićni aranžmani, dekorativni elementi, raskošno cvijeće i buketi za sve prigode– sve će vas to tamo dočekati, a cijeli dojam će upotpuniti dobra energija i pozitivan duh Ante na čijem se licu vidi iskrena sreća i zadovoljstvo zbog pokretanja ovog, za njega vrlo važnog, projekta.

image

Većinu ponude trenutno čine blagdanski ukrasi i cvjetni vjenčići

DS STUDIO PHOTOGRAPHY
image

Za svakog ponešto

DS STUDIO PHOTOGRAPHY

On je oduvijek znao da je ovo posao kojim se želi baviti, a donošenje odluke o imenu ateljea nije dugo potrajalo. Razmišljajući u svim smjerovima i s raznih stajališta, sve su misli bile usmjerene prema nečem vrlo jednostavnom, a to je sreća. Nitko nikada nije ostao ravnodušan na lijepi buket cvijeća, osmijeh na licu je neizostavan, a sreća koju u tom trenutku netko osjeti upravo je ono što je Ante želio postići. Najveća zahvala za njegov rad je kad netko iz njegovog ateljea izađe sretan zbog lijepog aranžmana koji će usrećiti i onog kome je namijenjen. Odluka je bila jednostavna, Antina priča započinje u Atelieru Sreće.

image

Atelier Sreće nalazi se na početku Male ulice

DS STUDIO PHOTOGRAPHY
image

U Atelieru Sreće možete naći i maštovite blagdanske ukrase

DS STUDIO PHOTOGRAPHY

Osim kreiranja aranžmana koji su osnovni dio ponude ateljea, Ante radi i na posebnim projektima dekoriranja prostora u dogovoru s klijentom. Najčešće radi po principu "ključ u ruke", gdje uz osnovne upute od klijenta razvija potpuni koncept dekoracije određenog prostora, a svi njegovi klijenti za njega imaju samo riječi hvale.

Antina kreativnost nema granica pa je tako jednom prigodom prilikom večernjeg druženja s prijateljicom došao na ideju da papire u koje umata svoje bukete ručno oslika i tako svojim kreacijama daje svoj osobni potpis. Od ideje do realizacije nije prošlo puno, pa se u ponudi Ateliera Sreće nalaze i buketi koje dodatno krasi ručno oslikani papir.

Linker
12. travanj 2024 06:17