BACITE OKO

Što kupiti: Kendall Jenner otkrila svoje must have komade ove jeseni

Američka reality zvijezda zna izabrati savršene komade za nadolazeću sezonu, a opravdano nosi titulu jedne od najboljih odjevenih žena.

Kada kalendar kaže da je jesen, ali vrijeme više sliči na ljeto, vjerojatno ćete se teško odlučiti što točno odjenuti. Upravo iz tog razloga izdvojili smo slavnu osobu koja vas može modno inspirirati.

Američka zvijezda Kendall Jenner obožava jesenske komade, a njezina odjeća stalni je izvor cool modnih inspiracija. Ovog puta otkrila je što je na njezinom popisu za kupovinu ove jeseni.

Osim što na njemu možete pronaći luksuzne brendove, Jenner je ipak sasvim obična djevojka, a njezin jednostavan izbor artikala mogao bi vas ugodno iznenaditi. Zvijezda obožava chic pletene džempere koji izgledaju kao oni vaše bake te klasične natikače, a za časopis Vogue je poručila: “Uvijek sam voljela mokasinke, a najviše inspiracije crpim upravo za vrijeme jeseni”.

Elegantna torbica

‘‘Volim velike torbe i tanke naramenice. Pogotovo one iz 90-ih, koje su minimalne i jednostavne u izgledu‘‘, otkrila je Jenner. Velika shopper torba idealan je komad koji će pristajati uz gotovo svaku kombinaciju ove sezone. Izdvojili smo komad s dugim ručkama s ukrasnim čvorovima te jezičcima za povlačenje sa strana. Ovakvi modeli se zatvaraju magnetom i vrlo su praktični za nošenje.

image

Šik torba boje senfa
179,90 kn (23.88 €)

ZARA

Pleteni džemper

Jesen je vrijeme za udobne džempere i iako djeluju starinski, možete ih kombinirati uz jake boje, ali i dalje djelovati suptilno i šik.

image

Džemper s balon rukavima
139,90 kn (18,57 €)

STRADIVARIUS

Sportski grudnjak

Udobnost je uvijek na prvom mjestu kada treba odabrati što odjenuti, a Jenner je upravo zato izdvojila sportski grudnjak kao ‘must have‘ komad ove sezone.

image

Sportski grudnjak Kelly
179,00 kn (23,76 €)

ABOUTYOU.HR

Mokasinke

Svatko treba imati barem jedan par savršenih mokasinki, a ako se ne bojite eksperimentirati s bojama slobodno se odlučite za jarke boje koje će izgledati upečatljivo. Ovaj komad možete uvijek kombinirati uz jeans, ali i lepršave prozračne suknje.

image

Mokasinke Reynold
835,00 kn (110,82 €)

ECIPELE.HR
Linker
19. travanj 2024 05:10