retro stil

Splitski dizajner otkrio nam je sve o haljini Hane Huljić Grašo: ‘Sašili smo je bez probe‘

Nakon što je Hana Huljić Grašo izašla iz rodilišta, njena haljina ukrala je pozornornost. Doznali smo detalje o njoj.

Haljinu u kojoj je Hana Huljić Grašo izašla iz rodilišta potpisuje Arileo, splitski modni brend u vlasništvu Marije i Jurice Pirića.

"Hana je jedna od naših najjednostavnijih klijentica, a haljinu je nastala tako što dobro poznajemo njen stil. Samo me nazvala i rekla da treba haljinu za izlazak iz bolnice. Materijal koji smo koristili je lagana ljetna organza s preljevima koje je vrlo jednostavna za ljetne dane. To je klasična ljetna haljina koja je bezvremenska", otkrio nam je Jurica Pirić kako je nastala trenutno najpopularnija haljina u državi.

Dizajner nam je rekao i da splitska glazbenica jako voli retro stil i da od njega rijetko odstupa. Ističe da je ova haljina stilom slična Haninoj vjenčanici, koju je također radio Arileo.

image

Haljina koju je Hana izabrala za izlazak iz rodilišta nosi potpis moden kuće Arileo

JAKOV PRKIC/CROPIX

"Nismo se dogovarali puno oko haljine, ona se prepustila u moje ruke i rekla mi: ‘Ti znaš moj stil‘", dodao je.

Za nastanak haljine bilo je potrebno svega nekoliko sati.

"Ona i ja prijateljski komuniciramo, odradili smo to bez probe, jer znam njene mjere, čak i sad nakon trudnoće", ističe.

image

Hana Huljić i Petar Grašo na svom vjenčanju

BOZO VUKICEVIC/CROPIX

Otkrio nam je i kakva je njegova trenutno najpoznatija klijentica.

"Ona je zaista prekrasna i jednostavna. Iznenađuje me taj interes za nju, ona baš ne voli tu pažnju, ali vjerojatno je to tako, pogodi te ako ne želiš. Gušt je raditi s njom jer nije sklona kompliciranju", istaknuo je Pirić.

Linker
10. travanj 2024 14:15