Glamur i elegancija

Poznate dame zablistale u zagrebačkom HNK: Arija Rizvić oduševila ljubičastim izdanjem, a Severina suptilnim detaljima

Predstava ‘64‘ s fokusom na potpomognutu oplodnju u zagrebački HNK privukla je mnoga poznata lica. Kako je to jedinstvena prilika za sređivanje od glave do pete, poznate dame iz hrvatskoj javnog života nisu je mogle propustiti.

Među najupečatljivijim stajlinzima u zagrebačkom HNK bio je onaj redateljice predstave Arije Rizvić koja je zablistala u baršunastoj haljini asimetričnog kroja, s jednim puf rukavom i prozirnim dijelom na trupu. Njezina vibrantna ljubičasta boja odlično se slaže sa smeđom bojom Arijine kose, baš kao i neobičnim salonkama u čak tri boje.

image
Arija Rizvić.
TOMISLAV KRISTO/CROPIX

Od detalja Arija je u look uklopila malu clutch torbicu srebrne boje te velike hoop naušnice.

Ni glazbenica Severina Vučković nije razočarala stajlingom - plavo-ružičasta haljina s motivom crvenog cvijeća odlično joj je stajala uz crne otvorene sandale i malu crnu torbicu. S ostalim detaljima Severina se nije zamarala pa je stavila samo suptilan lančić i prsten.

Čitajte i: Jesen, barem prema stilu Rite Ore, ne mora biti siva i dosadna: Iskopali smo neke njezine genijalne outfite

image
Severina Vučković.
TOMISLAV KRISTO/CROPIX

Uvijek svoja, dizajnerica Matija Vuica obožava jarke boje i uzorke, no ovoga puta je odlučila odjenuti klasik nad klasicima - 'malu crnu haljinu' koja je u njezinoj izvedbi još zanimljivija. Gornji dio su krasili puf rukavi koji su još uvijek popularni, a donji je bio u obliku midi suknje.

image
Matija Vuica.
TOMISLAV KRISTO/CROPIX

Kako voli visoke potpetice, tako je i za ovu prigodu obula vrtoglavo visoke sandale. Stajling je zaokružila statement naušnicama te srebrnom torbicom s metalnim resicama. I naravno, mrežastim čarapama!

Predstavu nisu propustili niti supružnici Vito Turšić i Jelena Veljača koja je privlačila poglede u bijelo-ružičastoj kombinaciji. Raskošnu suknju spojila je s čipkastom bluzom i cipele Jimmy Choo, iste one koje je nosila na svom ljetnom vjenčanju za Turšića.

image
Vito Turšić, Jelena Veljača.
TOMISLAV KRISTO/CROPIX

Inače, predstava '64' prvi je posao Arije Rizvić u HNK, a tekst za komad je napisala dramatičarka Tena Štivičić. U njoj je ogolila muško-ženski odnos od svakodnevnih sitnica do onih najozbiljnijih poput neplodnosti i potpomognute oplodnje, odnosa s roditeljima, očekivanja i predrasuda.

Čitajte i: Kao iz meksičke sapunice: Ladanjski stil na odmoru u Italiji jako dobro stoji Maji Šuput

Osim spomenutih dama, predstavi su prisustvovali i Davor i Senka Meštrović, Ivan Pešut, Mia Dimšić, Anamarija Vrdoljak, Lana Barić, Igor Kovač, Daria Lorenzi Flatz i mnogi drugi.

image
Davor i Senka Meštrović.
TOMISLAV KRISTO/CROPIX
image
Anamarija Vrdoljak.
TOMISLAV KRISTO/CROPIX
image
Daria Lorenci Flatz, Igor Kovač.
TOMISLAV KRISTO/CROPIX
image
Ivan Pešut i Mia Dimšić.
TOMISLAV KRISTO/CROPIX
image
Larisa Lipovac Navojec, Hrvoje Jelinčić.
TOMISLAV KRISTO/CROPIX
image
Lana Barić, Igor Kovač.
TOMISLAV KRISTO/CROPIX
image
Olga Pakalović, Igor Kovač.
TOMISLAV KRISTO/CROPIX
Linker
17. travanj 2024 04:10