u društvu dečka

Outfit za svaku priliku: Kendall Jenner izgledala je kao diva na US Openu

Američka manekenka i njezin dragi Devin Booker pridružili su se publici na US Openu nakon što su dan prije prisustvovali modnoj reviji Marni.

Kendall Jenner i njen dečko Devin Booker uživali su na spoju na teniskom meču. Slavni par gledao je kako se igrači Casper Ruud i Carlos Alcaraz suočavaju tijekom finala na US Openu. Jenner je izgledala opušteno u sportskom izdanju, kosu je isplela u pletenicu, a nosila je bijeli top s plavim džemperom koji je vezala oko ramena.

Dodala je zlatne naušnice i plavu kapu, dok je 25-godišnji igrač Phoenix Sunsa nosio narančasti sako preko bijele majice.

image

Kendall Jenner i Devin Booker uživali su gledajući finale US Opena

JAVIER ROJAS/ZUMA PRESS/PROFIMEDIA

Navijali su i smješkali se u loži na gornjoj razini stadiona Arthur Ashe u Queensu, u New Yorku, dok je 19-godišnji Alcaraz iz Španjolske ispisao povijest te postaon najmlađi tenisač koji je ikada osvojio Grand Slam titulu u singlu.

Jenner i Booker su se u jednom trenutku čak i poljubili. Par je preko vikenda pobjegao u Veliku jabuku gdje su u subotu zajedno prisustvovali reviji modne kuće Marni.

image

U jednom trenutku pao je i poljubac

BACKGRID/BACKGRID USA/PROFIMEDIA BACKGRID/BACKGRID USA/PROFIMEDIA

Manekenka je za taj događaj odabrala cvjetnu haljinu do koljena s crnim čarapama i crnim čizmama do koljena, dok je trostruki NBA All-Star nosio bijelu košulju i crne traperice. Sjedili su u društvu legendarne urednice Vogue časopisa, Anne Wintour.

image

Kendall Jenner, NBA igrač Devin Booker i Anna Wintour

TIM REGAS/SPLASHNEWS.COM/SPLASH/PROFIMEDIA

Inače, Jenner su prvi put povezivali s Bookerom 2020, a iste su godine uočeni kako putuju u Sedonu u Arizoni. Par je službeno potvrdio vezu putem Instagrama na Valentinovo prošle godine, a oboje su podijelili svoje prve fotografije jedno drugoga. Kasnije su proslavili svoju prvu godišnjicu u lipnju 2021.

Kendall je oduvijek, za razliku od svojih sestara, tajila svoj privatni život, a njezina veza s Bookerom nije bila iznimka. Izvor je za People izjavio da je igrač Phoenix Suna također "vrlo skroman i da ne želi biti slavna osoba".

image

Kendall Jenner na New York Fashion Weeku

BLAYZENPHOTOS/BACKGRID/BACKGRID USA/PROFIMEDIA

Navodno su Jenner i Booker već prošlog ljeta ozbiljno planirali budućnost. Početkom 2022. nagađalo se da su manekenka i košarkaš svoju vezu podigli na višu razinu. Iako Jenner nikad nije nosila prsten, košarkaš je nosio zlatni prsten na fotografiji koju je objavio oko Nove godine, što je navelo obožavatelje da posumnjaju da su se vjenčali u tajnosti.

Međutim ispostavilo se da su to ipak bile samo glasine. Kako god bilo, sudeći po fotografijama možemo samo zaključiti da im cvjetaju ruže u ljubavi!

Linker
25. travanj 2024 04:29