iznad svih drama

Olivia Wilde nosi čizme koje će ove zime biti modni imperativ, znamo gdje ih pronaći

Redateljica je privukla pozornost odvažnim modnim kombinacijom, a najviše su se isticale njezine teške, kožne čizme.

Redateljica i glumica Olivia Wilde gostovala je u "The Late Showu" Stephena Colberta i po prvi puta progovorila o incidentu na filmskom festivalu u Veneciji. Naime, na premijeri njezina filma "Don‘t Worry Darling" njezin dečko i zvijezda filma Harry Styles navodno je pljunuo kolegu Chrisa Pinea, a kontroverzna snimka odmah je postala viralna na društvenim mrežama.

Harryjevi i Chrisovi glasnogovornici negirali da se incident uopće dogodio, a pjevač se na svom koncertu čak i našalio na tu temu. Olivia se o cijeloj drami dosad nije oglašavala, ali kod Colberta je oštro demantirala šuškanja.

image

Olivia je gostovala u "The Late Showu" Stephena Colberta

RICHIE BUXO/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA

"To se nije dogodilo, ali mislim da je to savršen primjer da će ljudi stvoriti dramu gdje god mogu. Čak i da vide snimku koja dokazuje da pljuvanja nije bilo, svejedno će vidjeti ono što žele vidjeti, a to je stvaranje drame i mamac za klikove", istaknula je Wilde.

Snimka iz Venecije nije jedini skandal vezan uz Olivijin novi film. Nagađalo se kako je redateljica u svađi s glavnom glumicom Florence Pugh, a ranije su novinske stupce punila njezina prepucavanja sa Shiom LaBeoufom, kojemu je isprva bila namijenjena uloga koju je preuzeo Harry Styles.

image

Bershka, 299,90 kn (39,80 €)

BERSHKA
image

Bottega Veneta, 7145 kn (950 €)

BOTTEGA VENETA

Napuštajući Colbertov set u New Yorku, Olivia je privukla pozornost odvažnim modnim kombinacijom, a najviše su se isticale njezine čizme s vrtoglavo visokom platformom, kojima kao da je htjela poručiti: "Ja sam iznad ove cijele drame!"

image

Zara, 599,90 kn (79,62 €)

ZARA
image

NOKWOL, 676 kn (89,99 €)

ASOS

Redateljica je spojila naizgled nespojivo - romantičnu, gotovo svadbenu bijelu haljinu s potpisom Stelle McCartney i teške, crne kožne čizme.

Bajkerske kožne gležnjače s debelim potplatima u trendu su već nekoliko sezona, a čini se kako će i ove zime ostati modni imperativ. Modele nalik onome koji nosi Olivija u ponudi imaju luksuzni brendovi poput Bottege Venete i Prade, a nešto jeftinije inačice pronašli smo u Zari, Bershki i na ASOS-u.

image

Bottega Veneta, 7145 kn (950 €)

BOTTEGA VENETA
image

Asos Design, 473 kn (62.99 €)

ASOS
Linker
13. travanj 2024 13:55