KRALJICA STILA

Od Zare do Alexandera McQueena: Što se sve krije u ormaru Kate Middleton?

Britanska princeza nenadmašna je modna ikona, a na raspolaganju joj stoji vojska asistenata i neograničen budžet.

Ostvarivanje savršenog modnog stila težak je posao za svaku ženu, pa tako i za Kate Middleton, koja u odnosu na smrtnike na raspolaganju ima neograničen budžet te vojsku stilista i asistenata.

Niti to nije nikakva garancija da se neće dogoditi eventualne pogreške i modni flopovi, ali princeza od Walesa sigurno pliva modnim vodama. Jedna je od najotmjenijih žena ne samo u britanskoj kraljevskoj obitelji nego i na svijetu, a njezin besprijekoran aristokratski stil već je godinama tema modnih znalaca.

image

Na sportskim igrama Commonwealtha u Birminghamu u odijelu s potpisom Alexandera McQueena

CHRIS JACKSON/WPA POOL/SHUTTERSTOCK

Njezin način odijevanja i predstavljanja u javnosti ima nevjerojatnu važnost, snagu i utjecaj, pa je Kate Middleton s vremenom izgradila nenadmašni standard poštivanja odabira nenametljivih elegantnih komada, ali i praćenja aktualnih trendova.

Za gala društvene događaje bira komade uglavnom poznatih britanskih modnih dizajnera, a u manje svečanim prilikama i brendove poput Zare dostupne svakoj ženi, pa u njezinim ormarima ima odjeće najrazličitijih cjenovnih kategorija. U svakom slučaju preferira tradicionalne klasike svijetlih, nježnih i zagasitih nijansi boja, a mi smo odabrali četiri kombinacije kojima nas je ove godine oduševila i potvrdila svoj status ikone stila.

image

Uskršnji izlazak u kaputu Emilije Wickstead

SHUTTERSTOCK

U kolovozu se na otvorenju sportskih igara Commonwealtha pojavila u odijelu boje leda s potpisom legendarnog dizajnera Alexandera McQueena, čija je cijena pet tisuća eura.

image

Modno se uskladila s kćerkom, princezom Charlotte

SHUTTERSTOCK

U svibnju je modne znalce oduševila izborom crno-bijele večernje haljine s potpisom Rolanda Moureta čija je cijena petnaest tisuća eura, a nosila ju je na londonskoj premijeri najiščekivanijeg filma godine Top Gun: Mavericka, nastavka akcijskog hita iz osamdesetih.

image

Za londonsku premijeru ‘Top Gun: Mavericka‘ odabrala je kreaciju Rolanda Moureta

JAMES VEYSEY/SHUTTERSTOCK

Na uskrsnu nedjelju u travnju odjenula je pak plavi kaput puderaste nijanse s potpisom Emilije Wickstead čija je cijena 8200 eura i modno se uskladila s kćerkom, princezom Charlotte.

image

Na Bahamima je nosila večernju haljinu britanske dizajnerice Phillipe Lepley

TIM ROOKE/SHUTTERSTOCK

Proljetos je na turneju sa suprugom princom Williamom po svijetu ponijela, pak, pune kovčege garderobe, a naš favorit je ledeno plava večernja haljina Philippe Lepley u kojoj je u ožujku zablistala na Bahamima. Njezina cijena je trinaest tisuća eura.

Linker
17. travanj 2024 06:19