Karmen Poznić
sexy, cool

Nove slip haljine Diane Viljevac stvorene su za it-cure i dugo ljeto u gradu

Karla Zelić savršeno je utjelovila ženu za koju je Diana Viljevac stvarala ovu kolekciju - izgledom nježnu, a samosvjesnu, slobodnu i čvrstu iznutra.

Za ljetne svadbe, simpatična događanja u gradskim dvorištima i duge šetnje gradom nema ženstvenije haljine od nježnog slipa.

Karmen Poznić

Slip modeli haljina, koje obožavaju i celebrity cure mogu se potpuno 'ogoliti' i nositi samo uz dobre štikle i savršeno nesavršenu frizuru, ili nadograditi modnim dodatcima i tako kreirati nekoliko lookova s istom bazom.

Karmen Poznić

Hrvatska dizajnerica Diana Viljevac svoju je novu cruise kolekciju posvetila upravo zavodljivim svilenim haljinama u kojima žena izgleda senzualno i moćno, a u isto vrijeme krhko.

Karmen Poznić

Tanke 'špageti bretelice', presvučeni gumbi i visoki prorezi detalji su kojima je Viljevac upotpunila svoje svilene kreacije te im tako podarila vlastiti 'modni pečat'.

Žena kojoj je Viljevac namijenila svoje haljine iz cruise kolekcije za ljeto 2018. godine je nježne vanjštine, ali samosvjesna, slobodna i čvrsta iznutra. Nenametljiva, ali uvijek privlačna i zamijećena.

Karmen Poznić

Tu viziju savršeno je utjelovila Karla Zelić, Instagram model, prepoznatljiva po svom originalnom modnom stilu i odličnom smislu za estetiku.

Karmen Poznić

Karla, umjetničkog imena Superbabekillah, slip haljine na snimanju je spojila s kul modnim dodatcima poput beretke, retro sunčanim naočalama i glomaznim tenisicama te tako stvorila look it-cure iz susjedstva.

Karmen Poznić

U cruise kolekciji Diane Viljevac fanove slip trenda čekaju haljine u nekoliko duljina, u sivoj, smeđoj i nježno ružičastoj boji.

Karmen Poznić

Linker
15. travanj 2024 05:22