TRENDI KOMAD

Nova modna priča: Monika Sablić oduševila stajlingom kojim je najavila novu kolekciju!

Modna dizajnerica pozirala je u šljokičastom sakou trendi boje kojim je dala naslutiti što nas čeka u njezinoj novoj modnoj priči.

Gdje naći najbolju modnu inspiraciju, ako ne na društvenim mrežama modne dizajnerice! Ovoga puta svima je na Instagramu za oko zapeo stajling u kojem je pozirala splitska dizajnerica Monika Sablić - šljokasti sako trendi ljubičaste boje kojeg je iskombinirala s klasičnim trapericama i salonkama neutralne, puder roza boje s laganim odsjajem.

Čitajte i: Snažna poruka iz Splita: Monika Sablić oduševila majicom s temom o kojoj svatko ima mišljenje

"Nova kolekcija, dolazi uskoro", stavila je Sablić hashtagove u opis fotografije na kojoj pozira najavljujući novu kolekciju.

Novi modni hit

Vjerujemo da nam Monika sprema još jednu odličnu modnu priču, a jedna od najzaposlenijih domaćih dizajnerica nedavno je kreirala modni hit inspiriran gorućom temom oko koje su podijeljena mišljenja - o cijepljenju.

Bijelu majicu s porukom "VACCINATED" naručile su brojne poznate dame, među kojima su i bivša manekenka Iva Šarić te voditeljica Lana Pavić.

Čitajte i: Slavlje u domu Monike Sablić! Uskrsnja čarolija u domu poznatih splitskih supružnika počinje ranije

„Situacija u svijetu i život koji živimo već godinu i pol inspirirao me za ovu poruku na majicama koje sam po prvi puta napravila za žene i muškarce u jednoj veličini. Reakcije su super i već su počele narudžbe zbog čega sam jako sretna. Ja sam se cijepila, ali otvorena sam za sve opcije i ne nerviraju me antivakseri ”, rekla je tada dizajnerica za portal Gloria.hr o majicama čija cijena iznosi 300 kuna.

Uspješnih deset godina

Ljetos je pak proslavila deset godina postojanja svog modnog brenda u društvu Ive Šarić, Renate Sopek, Fani Čapalije i Iris Rajčić koje su za tu prigodu odabrale modne krpice iz njezine ljetne kolekcije inspirirane mediteranskim ženama.

Linker
09. travanj 2024 16:11