Svestran i praktičan

Nina Badrić mu ne može odoljeti: Lukavim trikom osvježila je zanemaren bazični komad

Iako nam je godinama stajala na dnu ormara, dolčevita se ponovno nametnula kao poželjan odjevni predmet. To ne čudi jer ide na sve, baš kao i obični T-shirt, a naša pjevačica nosi je i u posebnim prigodama.

Glazbenica Nina Badrić plijeni pažnju gdje god se pojavi, kako glasom, tako i istančanim osjećajem za stil. Dizajnerski komadi joj nisu strani, ali nekada "zagrebe" i u high street te joj nije problem u javnosti se pojaviti i u ležernijim komadima. Ipak, za posebne prilike uvijek će prvo izabrati ženstvene komade koje odišu profinjenošću i moći te imaju "wow" efekt.

Na posljednji ovogodišnji Gloria panel na temu "Advent", koji se održao u zagrebačkom heritage hotelu Amadria Park Capital, Nina je stigla u zaista zanosnoj kombinaciji. Iako naizgled običan komad - dolčevitu - spojila je sa suknjom od pliša neuobičajenog kroja, crnim debljim čarapama i gležnjačama u špic koje su krasile bliješteći cirkoni.

image
Obična dolčevita se od bazičnog komada pretvara u fantastičan odjevni predmet ako znate s čim je kombinirati.
VEDRAN PETEH/CROPIX

Dolčevita je posljednjih mjeseci dobila "novi život", odnosno vratila se na modni tron zahvaljujući svjetskim trendsetericama i dizajnerima od kojih se posebno ističe Victoria Beckham. Ona je obožava kombinirati s midi suknjama i visokim čizmama.

Svestran i cool

Ovaj klasičan komad potpuno je nepravedno zanemaren tijekom godina, a toliko je svestran i praktičan. Odlično izgleda u svim prilikama, ali ovisno o tome što mu dodajete. Nina je dokazala da obična siva dolčevita itekako funkcionira s luksuznim baršunom ili plišem te upečatljivim komadom obuće te bi isto tako bila odlična na elegantan sako ili ugurana hlače visokog struka.

Nina Badrić, Lejla Filipović i Nenad Sovilj ovu će godinu itekako zapamtiti, otkrili su zašto

Kožno odijelo u spoju s dolčevitom također je dobar odabir, kako za poslovne, tako i za nešto svečanije prigode, a za opuštenije trenutke odjenite je na traperice i karirani kaput.

image
Lejla Filipović i Nina Badrić znaju da je tajna njihove lijepe kože u Avène proizvodima.
VEDRAN PETEH/CROPIX

Gosti Gloria panela su osim Nine bile i bivša Miss Hrvatske Lejla Filipović te dizajner nakita Nenad Sovilj. Kako je ova cijela godina bila posebno teška, naši sugovornici su otkrili što im daje snagu u teškim trenucima, kakvi ih darovi vesele i čemu se nadaju u budućnosti.

Nina i Lejla su se posebno oduševile darovima kozmetičke kuće Avène čije proizvode obožavaju već dugi niz godina i znaju da ljepotu svoje kože duguju upravo njima!

Linker
20. travanj 2024 22:47