SVI JE ŽELE

Neviđena pomama za glamuroznom haljinom Kate Middleton: Ni paprena cijena ne utječe na prodaju

Unatoč cijeni od pet i pol tisuća eura, kristalima posuta večernja haljina vojvotkinje od Cambridgea prodaje se brzinom munje. Nakon što je izazvala pravu pomamu među damama iz cijelog svijeta, svjetlucava kreacija koja je dizajnirana posebno za Kate, odnedavno se može kupiti na internetskoj platformi.

Nije novost da sve što 39-godišnja Kate Middleton stavi na sebe postane „must have” komad, a najnoviji primjer je njezina haljina s filmske premijere o agentu 007 "No Time to Die".

Čim su se pojavile prve snimke i fotografije sa svečanosti u londonskom Royal Albert Hallu, za koju je Kate odabrala svjetlucavu opravu britanske kreatorice Jenny Peckham, najkomentiranija tema na društvenim mrežama bila je – upravo ta haljina.

Modni znalci odmah su pretpostavili da će glamurozna kreacija postati bestseller - i naravno, nisu pogriješili.

Čitajte i: Zlatna djevojka na crvenom tepihu: Kate Middleton zasjenila sve na premijeri filma o Jamesu Bondu

Skupocjena haljina, za koju treba izdvojiti preko 40 tisuća kuna, do premijere Bonda mogla se nabaviti samo po narudžbi. No, zbog nevjerojatne potražnje za njom, dizajnerica Packham odlučila ju je dati u prodaju te se sada može kupiti i na Fartfechu – na kojem je već skoro rasprodana.

image
Kate Middleton i princ William na premijeri filma o Jamesu Bondu 'Za smrt nema vremena'.
DAVID FISHER/SHUTTERSTOCK EDITORIAL PROFIMEDIA

Vlasnici jedne od najpopularnijih platformi za shopping dizajnerskih komada, poslali su službeno izvješće u kojem su ponosno istaknuli kako su im ostala još samo dva primjerka - i to ne u veličini S, koju nosi megapopularna Kate.

Haljina je inače dio nove kolekcije Jenny Packham, omiljene dizajnerice Jennifer Aniston, Miley Cyrus i Keire Knightley, a da je Kate povjerenje opet dala baš njoj nije neko iznenađenje jer je Britanka za vojvotkinju dizajnirala najmanje osam haljina, uključujući i kreaciju koju je nosila na Olimpijskom svečanom koncertu u Albert Hallu 2012.

I ta je haljina izazvala pravi boom među bogatima i slavnima, a modno osviještena Kate nosila ju je čak više puta. Kako se čini, posljednja kreacija Jenny Packham s premijere Bonda, koja se prodaje pod imenom Simona, mogla bi nadmašiti sve prethodne.

Linker
17. travanj 2024 13:14