Modna inspiracija

Na sceni osvaja kostimima, a privatno voli jednostavnost: Albinin stil savršeno odgovara njezinom vrckavom duhu

Splitska pjevačica trenutno uživa s dečkom na Visu, a svoje obožavatelje redovito časti fotkama svojih outfita koji su većinom casual i odlično joj stoje.

Nakon nastupa na ovogodišnjem Eurosongu, na kojem nije ušla u finale, domaća glazbenica Albina Grčić uživa na našoj obali i puni baterije za daljnje projekte. Iako je rodom iz Splita pa joj je more stalno "pod nosom", odlučila je otići negdje gdje je mirnije.

Čitajte i: Je li spremna za brak? Albina blista uz svog Ivana i šalom daje nagovijestiti da će doći i njihov čas

Sa svojim dečkom, mladim nogometašem iz Solina Ivanom Ćalušićem, trenutno uživa na Visu, a lijepe trenutke neumorno dijeli na svom Instagram profilu.

Iako je na pozornici i u video spotovima prava glam diva, privatno nosi jednostavnije kombinacije koje odgovaraju njezinom mladenačkom, vrckavom duhu.

Preko dana Albina najviše voli nositi kratke hlačice u kombinaciji s jednodijelnim badićima koji mogu poslužiti i kao bodi. Tako uvijek može otići na kupanje, a kada joj je dosta namakanja, navuče hlačice i spremna je za đir po gradu.

Osim traper kratkih hlača, Albina voli spojiti crop top s laganim, dugačkim hlačama koje krasi neobičan uzorak. Kako joj ne bilo vruće dok se opušta na gradskom asfaltu, obavezno se hidratizira i drži kosu podignutom.

Savršeni komadi nakita za ljeto su svakako oni s morskim motivima poput sunca, mora ili školjaka, što zna i Albina pa je ovaj outfit "podigla" choker ogrlicom sa simpatičnom školjkicom.

Čitajte i: Albina u Zigmanovoj kreaciji pri vrhu najgore odjevenih na Eurosongu! Evo što na sve kaže poznati dizajner

Osim vodom, mlada pjevačica hladi se i u moru, a kako turista na Visu još nema, mogla je u miru uživati na najpopularnijoj plaži na Visu - onoj u uvali Stiniva. Albina je tamo pozirala dečku u šarenom bikiniju te dobila mnoge komplimente na račun svog izgleda. "Kao da je morska vila", napisao joj je jedan obožavatelj.

Albina nije zaboravila otkriti romantičan trenutak sa svojim dečkom, kada su večerali u jednom komiškom restoranu s pogledom na more. Za tu prigodu raspustila je kosu i odjenula usku ružičastu haljinu i crne otvorene sandale. Uz ovaj outfit savršeno su se uklopile naušnice u obliku morske zvijezde.

U dane kad joj se ne nosi obuća na visoku petu, Albina bira ravne japanke ukrašene kamenčićima. Za drugi izlazak s dečkom spojila ih je s malom crnom haljinom koju valja uvijek imati pri ruci, a model jednostavnog kroja, s tankim naramenicama, idealan je za vruće ljetne večeri uz more.

Linker
16. travanj 2024 17:34