AXELLE WOUSSEN/Bauergriffin.com
NAJBOLJE KOMBINACIJE

Modni pregled tjedna: 7 najboljih stylinga poznatih dama

S obzirom na to da nas još nešto više od mjesec dana dijeli od kraja godine, polako se zahuktavaju dodjele razno raznih nagrada. Osim toga ova je jesen stvarno bogata premijerama filmova i serijala pa svečanih događanja ne manjka. Naravno, uz svečanosti idu i glamurozni stylinzi, a mi smo odabrali najboljih sedam ovog tjedna.

Michelle Williams

Na premijeri filma "Machester by the Sea" glumica Michelle Williams, koja je nedavno otkrila da će utjeloviti legendarnu Janis Joplin, odjenula je haljinu Louis Vuitton - bijelu kreaciju s izazovnim izrezom na boku i crnim detaljem, a uskladila ju je s modnim dodacima iste modne kuće.

Splash News

Emma Stone

Zvijezda filma "La La Land", koji u kina stiže za mjesec dana, stigla je na dodjelu Governors Awards u Hollywoodu u haljini sirena kroja s baroknim cvjetnim uzorkom i izvezenim srebrnim detaljima. Iza kreacije bogatog veza stoji londonski brend Erdem, a glumica je upečatljivu kreaciju kombinirala sa sandalama s vrpcom.

Actress Emma Stone arrives at the 8th Annual Governors Awards in Los Angeles, California, U.S., November 12, 2016.  REUTERS/Mario Anzuoni
REUTERS

Sienna Miller

Britanska glumica Sienna Miller stigla je na svečano predstavljanje blagdanske kampanje brenda Burberry odjevena, naravno, u njihove komade. Kombinacija zlatne čipkaste haljine i kaputa u vojničkom stilu bila je dobitna, jednako kao i "The Tale of Thomas Burberry", emotivan kratki film i prva božićna kampanja objavljena ove godine.

November 14, 2016 - New York, New York, U.S. - SIENNA MILLER attends the ''Letters to Andy Warhol'' Opening Celebration..The Cadillac House, NYC.November 14, 2016.Photos by  ,   Photos Inc. 2016, Image: 305615617, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, Zuma Press - Entertaiment
Profimedia, Zuma Press - Enterta

Karlie Kloss

Da je zlatna boja definitivno boja jeseni, ali i blagdaanskih partyja pokazala je manekenka Karlie Kloss. Na L'Oreal Paris Women of Worth Celebration stigla je u šljokičastoj haljini zlatne boje iz nove kolekcije Michaela Korsa. Dubokim dekolteom pokazala je modnim urednicima Voguea da duboki V-izrez nije stvar prošlosti, a upečatljivu kreaciju uskladila je sa zlatnom clutch torbicom Judith Leiber i nakitom Eva Fehren.

SRPP / Splash News

Jessica Alba

O stylingu američke glumice i poduzetnice Jessice Albe najviše se pričalo. Na crvenom tepihu Baby2Baby Gala večeri zablistala je u haljini kuće Valentino. "Oblak" tila s brojnim ukrasima "začinila" je s H. Stern dijamantima i clutch torbicom Edie Parker, a osim crne kreacije u centru pozornosti našla se i njezina "neuredna" pletenica.

AXELLE WOUSSEN/Bauergriffin.com

Cara Delevingne

Da su prozirne haljine i dalje u trendu pokazala je glumica i model Cara Delevingne. Glamurozni gotički stil postigla je zahvaljujući crnoj haljini kuće Elie Saab koju je uskladila s hit modnim dodatkom ove jeseni - zlatnom choker ogrlicom.

Model Cara Delevingne poses at the Glamour Women of the Year Awards in Los Angeles, California U.S., November 14, 2016.  REUTERS/Mario Anzuoni
REUTERS

Alexis Bledel

Glumica Alexis Bledel, koja se vraća u novoj sezoni Gilmoreica kao omiljena Rory, stigla je na premijeru novih nastavaka popularnog serijala u plisiranoj suknji s metalik detajima i poluprozirnom topu s golim ramenima - kombinacija s kojom nije mogla pogriješiti.

Alexis Bledel beim Gilmore Girls -
Profimedia, DDP

Linker
16. travanj 2024 10:31