MODNA PRIČA VOJVOTKINJE

Meghan Markle slavi rođendan! Njezine modne kombinacije uvijek pričaju priču, prisjetili smo se najboljih izdanja

Vojvotkinja od Sussexa, američka glumica i supruga princa Harryja, Meghan Markle danas je napunila okruglih 40 godina, a povodom toga smo izdvojili 10 njezinih najboljih lookova tijekom života u Velikoj Britaniji.

Tamnije nijanse, elegantno i diskretno - idealan su opis modnog stila kojim Meghan Markle privlači pažnju na jedan suptilan način. Ponekad iznenadi žarkim bojama koje joj pristaju jednako dobro kao i one zagasite, tamne. I dok se čini da je izabrala monotonu modnu kombinaciju, Meghan modnim dodacima začini look svraćajući pozornost na detalje.

Dama u crvenom

Na glazbenom festivalu u Mountbattenu u ožujku prošle godine Meghan se s princom Harryjem pojavila u crvenom od glave do pete. Iako na prvu pomisao zvuči kao previše dramatično za Meghanin stil, u toj modnoj kombinaciji izgledala je sve samo ne pretjerano.

Haljina iz Safiyae, crvene cipele od brušene kože na potpeticu i torbica Manoko Blahnik savršeno su se stopile u modnu priču koju su kao šlag na torti začinile tamo crvene naušnice Simone Rocha.

image
Meghan u crvenoj Safiya haljini.
MEGA/THE MEGA AGENCY/PROFIMEDIA

Raskošna haljina sa sitnim detaljima

image
Meghan u haljini s potpisom dizajnerice Mishe Nonoo.
IPA/SPLASHNEWS.COM/SPLASH/PROFIMEDIA

U upečatljivoj crnoj haljini od šifona s metalnim sitnim ukrasima na hirovitim naborima Meghan se pojavila na svadbi Mikeyja Hessa i poznate modne dizajnerice Mishe Nonoo. Elegantnu pundžu i opuštene pramenove Meghan je iskombinirala s upečatljivim zlatnim naušnicama i neutralnom šminkom u kakvoj ju najčešće viđamo.

Čitajte i: Iz glamuroznog u jednostavno: Meghan Markle po Los Angelesu šeće u haljini od samo 500 kuna

Jarke boje

image
Plavu haljinu Jasona Wua nosila je tijekom prve trudnoće.
TIM ROOKE/SHUTTERSTOCK

Na svečanoj proslavi 100 dana mira Meghan je zasjala u tamnoplavoj haljini Jasona Wua u plavim salonkama s dijamantnim detaljima brenda Aquazzura. Ovu kombinaciju jarkih boja Meghan je iskombinirala s malom crnom jednostavnom torbicom i blago valovitom frizurom.

Na vjenčanju kao iz bajke

image
Za Harryja se udala u jednostavnoj Givenchy haljini.
NEIL HALL/UPI/PROFIMEDIA

Za veliki dan Meghan je nosila zadivljujuću, a jednostavnu Givenchy vjenčanicu priznate britanske dizajnerice Clare Waight Keller s otvorenim ramenima, a izabrala je i drugu vjenčanicu bez rukava dizajnerice Stelle McCartney u kojoj je jednako tako zablistala.

image
Drugu vjenčanicu potpisuje Stella McCartney.
SHUTTERSTOCK

Čitajte i: Nesuđena članica kraljevske obitelji: Meghan Markle do 40. godine dobila je sve što je željela

Haljina s printom

image
Zelena haljina Self Portrait.
RETROPIX/SPLASH/PROFIMEDIA

Invictus Games u Londonu Meghan je posjetila u izdanju u kakvom ju doista rijetko viđamo - u zelenoj haljini Self Portraita s printom koju je uparila s tamnim blejzerom i jednostavnim crnim salonkama.

Jednostavno, a efektno

Još jednu top modnu kombinaciju Meghan je nosila na događaju u Memorijalnom muzeju u Aucklandu gdje je obukla tamno plavu haljinu asimetričnog kroja Antonija Berardija koju je uparila sa štiklicama od antilopa Aquazzura i malom crnom torbicom.

image
Divna haljina dizajnera Antonija Berardija.
MATT BARON/SHUTTERSTOCK

Poseban trenutak u bajkovitoj kombinaciji

Jedan od najljepših zajedničkih trenutaka kada su se zaručili, Meghan Markle i princ Harry zaustavili su na fotografijama. Za ovaj poseban trenutak, Meghan je izabrala prekrasnu raskošnu haljinu Ralph&Russo luksuzne dizajnerske kolekcije za jesen 2017. Bajkovita haljina s uskim strukom, prozirnim rukavima i sitnim modnim detaljima te raskošnom suknjom savršeno se stopila s eksterijerom.

image
Za službeno zaručničko fotografiranje odabrala je haljinu modne kuće Ralph&Russo.
ALEXI LUBOMIRSKI/SHUTTERSTOCK

Pelerina i naušnice kao modni začin

Za državnu večeru na Fidžiju, vojvotkinja je odjenula svijetloplavu haljinu s pelerinom londonske dizajnerice Safiyae, a naizgled jednostavnu kombinaciju začinila je dijamantnim naušnicama.

image
Za državnu večeru na Fidžiju ponovno je nosila dizajn londonske dizajnerice Safiyae.
SHUTTERSTOCK

Čitajte i: Otkriveno tko je zaslužan za genijalne outfite Meghan Markle: Ova spoznaja mogla bih vas iznenaditi

Svečana blještava haljina

image
U haljini sa školjicama dizajnera Rolanda Moureta.
PAUL GROVER/SHUTTERSTOCK

Na premijeru najnovije emisije Cirque du Soleil, Totem vojvotkinja je nosila haljinu sa šljokicama Rolanda Moureta s Givenchy torbicom i crnim jednostavnim sandalama na potpeticu Stuarta Weitzmana. Tamno crveni ruž u kojem ju rijetko viđamo, dobro se stopio sa čitavom kombinacijom.

Kako su naušnice ispričale priču

image
I kombinezoni joj dobro stoje! Meghan u dugom crnom kombinezonu brenda Everlane.
SHUTTERSTOCK

Možda najelegantniju kombinaciju Meghan je obukla na sastanak s poduzetnicama u Cape Townu gdje je nosila dugi crni kombinezon Everlane koji se veže u struku. Ono što je modnu kombinaciju učinilo posebnom su zlatne naušnice koje se ističu i skreću pozornost zbog zalizane kose u punđi.

Linker
23. travanj 2024 16:25