trenutak nježnosti

Mama i kći u Gucciju: Beyonce raznježila obožavatelje rijetkom fotografijom s Blue Ivy

Fanovi glazbene dive nisu se mogli načuditi visini i modnoj osvještenosti malene Blue Ivy, a zaključili su kako najviše sliči tati Jay Z-ju i Beyonceinoj sestri Solange.

Desetogodišnja kći Beyonce i Jay Z-ja, Blue Ivy, prošlog je vikenda postala viralna nakon što je na aukciji ‘Wearable Art Gale‘ ponudila 80 tisuća dolara za par dijamantnih naušnica, a internet sada ponovno bruji o njoj zahvaljujući novim fotkama koje je podijelila njezina slavna mama.

Pjevačica je na svom Instagram profilu objavila niz fotografija s gala večeri, na kojima pozira u glamuroznoj Gucci haljini s raskošnim šlepom koju je spojila sa žarko ružičastim rukavicama od satena. Na jednoj od fotografija pridružila joj se i Blue Ivy, odjevena u kraljevsko plavo Gucci odijelo širokih nogavica, upotpunjeno lakiranim crnim rukavicama i srebrnom torbom.

Modno usklađene mama i kći pozirale su nasmiješene, a Beyonce je nježno zagrlila Blue Ivy gledajući je u oči. Beyonceina kći rijetko se pojavljuje na mamino profilu, a nova je fotografija je potpuno raznježila njihove fanove.

Obožavatelje najviše iznenadila visina desetogodišnje Ivy, a mnogi su komentirali kako jako sliči tati Jay Z-ju i Beyonceinoj sestri Solange. Također, oduševio ih je njezin modni izričaj i ljepota pa su se komplimenti samo nizali.

image

Beyonce i Jay Z na Wearable Art Gala aukciji

BACKGRID BACKGRID UK/PROFIMEDIA

Podsjećamo, Blue Ivy je prošle godine osvojila svoj prvi Grammy zahvaljujući ulozi u Beyonceinom videospotu ‘Brown Skin Girl‘ te pritom postala drugi najmlađi izvođač kojem je to pošlo za rukom.

Linker
19. travanj 2024 15:04