GLORIA IN

Ljetna modna romansa: nježne haljine od čipke vole frajerske modne dodatke

Novi broj donosi sve hit trendove sezone: spoj ženstvenih i robusnih modnih komada, najljepše detalje od slame i make-up koji asocira na zalazak sunca

Suprotnosti se privlače. Ovo pravilo ne vrijedi samo kad su u pitanju ljubavni parovi već i oni stilski. Ove sezone svjedočimo burnoj ljetnoj romansi ženstvenih kreacija od čipke i robusnih "muških" komada, poput predimenzioniranih sakoa i motorističkih čizama. U novom broju donosimo vam najljepše kombinacije na tom tragu, u kojima ćete privući pažnju gdje god se pojavili.

Dame "kradu" muške blejzere i košulje, a dečki su se ohrabrili i počeli nositi boje donedavno doživljavane kao "ženske". Američki glumac Ryan Gosling, koji u filmu o slavnoj lutki barbiki glumi Kena, duhovito je prokomentirao kako je shvatio da osim sladoleda voli i sladoledne nijanse, pa u posljednje vrijeme rado nosi pink, ljubičaste i svijetloplave tonove. Ljeti su svi opušteniji i skloniji eksperimentiranju pa možda i svog partnera nagovorite na mali stilski zaokret uz prijedloge kombinacija koje smo za vas pripremili u ovom broju.

Dok u modnom svijetu dominiraju pastelne nijanse, u svijetu kozmetike in je šminka koja svojim bojama asocira na zalazak sunca. Rumenilo koje ljeti uvečer prelije horizont prenesite na svoje kapke, jagodice i usne raskošnim paletama crvene i terakote. Gloria IN želi vam dugo, nezaboravno ljeto!

image
GLORIA PRODUKCIJA
Linker
19. travanj 2024 21:47