Kopiraj stil

Kraljica stila: Uvijek nosi jednostavne odjevne komade, a iz njih izvlači maksimum

Šest izdanja kraljice Letizie savršena su inspiracija za sunčane i ljetne dane.

O modnima odabirima kraljice Letizije ispisane su stranice i stranice pohvala, a kako i ne bi kad supruga španjolskog kralja Felipea zablista svakim svojim pojavljivanjem u javnosti. Odmjerena i u skladu sa situacijom nije se još dogodilo da je žrtvovala eleganciju, zato što nije htjela odjenuti skupe toalete na prigode i događaje koji to ne zahtijevaju. Ljubiteljica ženstvenih haljina, koje su najčešće A-kroja i sežu do sredine listova, neodoljivo podsjećaju na elegantni glamur kojeg je ponovno uveo Dior nakon Drugog svjetskog rata nazvavši ga The New Look.

Letizia haljine obavezno nosi na cipele s visokom potpeticom, ili punom petom - ovisno o prigodi. Za ležernija događanja, pogotovo u ljetnim mjesecima kraljica obožava espadrile, odnosno sandale izrađene od špage, s punom petom i obaveznim vezanjem oko gležnja. Neki od njezinih najupečatljivijih pojava idealni su za inspiraciju u ovim toplim ljetnim danima.

Ružičasto i prozračno

image
SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA

Haljina koju potpisuje kuća Maje, Roane Organza Shirt Dress, svojim volumenom i prozračnošću nježnog ružičastog materijala nikog neće ostaviti ravnodušnim. Letizia je odabrala elegantne natikače od nježnog ružičastog antilopa s vrtoglavom potpeticom - ‘Plaza‘ Blush Suede Mules Stevea Maddena. Od nakita viseće naušnice TOUS Jewelry, model ‘Beethoven‘.

Crvena haljina s uzorkom

image
MEGA/PROFIMEDIA

Španjolska modna kuća Dandara iznimno je ponosna što je kraljica odabrala njihovu Shirt Dress s upečatljivim crveno-bijelim uzorkom. Istu je haljinu ranije nosila i princeza Leonora, španjolska prijestolonasljednica. Majka je ovu ljetnu haljinu kombinirala s kožnim špagericama na vezanje, Uterque Tied Leather Wedges, koje rado nosi u više prilika od 2019. do danas.

Visoka elegancija u narančastom

image
SIPA PRESS/PROFIMEDIA

Haljinu ‘Mer‘ u jarko narančastoj boji potpisuje slow fashion brand iz Španjolske Vogana, a košta 259 eura. Cipele i torbicu potpisuje Carolina Herrera, omiljena dizajnerica prvih dama. Letizia je odabrala smeđe klasične slingback cipele i Mini Doma Insignia crossbody torbicu.

Elegancija u točkicama

image
JOSé OLIVA/CONTACTOPHOTO/PROFIMEDIA

Print haljina s uzorkom točki modne kuće Massimo Dutti, idealna je i za dnevne i a večernje prigode. Strukirana s kratkim rukavićima pristaje gotovo svakoj građi tijela. Letizia je i ovaj put odabrala svoju omiljenu ljetnu obuću - špagerice na punu petu. Ovog puta crno-bijeli model Alba10 Wedges marke Macarena Shoes. Od nakita ima samo jednostavne naušnice CXC jewlery.

Bijela haljina s nježnim uzorkom

image
ABACA/ABACA PRESS/PROFIMEDIA

Ljetna haljina s duplim remenom u bijeloj boji s nježnim cvjetnim uzorkom idealna je za vruće ljetne dane, potpisuje je Boss, a košta 399 eura. Kraljica je i ovu skupu haljinu nosila na svoj omiljeni komad obuće - špagerice na punu petu. Opet je odabrala Macarena Shoes i njihove ‘Alba50‘ espadrile u bijeloj boji.

Crvena elegancija

image
SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA

Elegantnu haljinu u kraljevski crvenoj Letizia je odabrala za formalnu prigodu uz svog supruga, ovu wrap haljinu s oblikom tulipana potpisuje španjolska kuća Cherubina, model se zove Suzie Dress u crvenoj boji, cijena je 290 eura. Ljubiteljica monokromatskog izgleda odabrala je i klasične salonke u istoj boji, a od nakita je nosila naušnice s rubinima madridske kuće Aldao 1911.

Linker
08. travanj 2024 11:18