FOTO: Press
DIANA VILJEVAC

Kombinezoni i haljine savršeni za vruće ljetne dane

Hrvatska dizajnerica Diana Viljevac predstavlja limitiranu resort kolekciju, idealnu za vruće ljetne dane. Mini kolekcija, koju čine haljine i kombinezoni, sastoji se od šest modela.

Prozračni i lagani modeli, kojima dominiraju volani i nabori, idealni su za osvježivanje ljetnih kombinacija osobito jer kolekcijom prevlada bijela boja koja idealno naglašava preplanuli ten.

– U dizajniranju nove kolekcije krenula sam od sebe. Od onoga što bih sama nosila i u čemu se sama osjećam udobno kada je ljeto i kada su visoke temperature, a želim bi chic i u trendu. To je ono najbitnije. Kao i uvijek do sada, nikada ne gledam što rade kolege, nego se trudim pratiti vlastiti autorski potpis koji se vidi iz moje prve kolekcije. Mogla bih reći da je svaka moja kolekcija poput nastavka na prethodnu, ali s malim pomacima – izjavila je Diana Viljevac, koja je ljetnu priču zaokružila novom kolekcijom torbi.

FOTO: Press

Prije točno dvije godine Diana Viljevac otvorila je showroom u centru Zagreba na adresi Šenoina 11 povodom čega je lansirala redizajn svog portala www.dianaviljevac.com, ali i aplikaciju za mobitele “Diana Viljevac”, koja je dostupna za Andorid i iOS uređaje potpuno besplatno. Osim toga, novosti iz modnog svijeta hrvatske dizajnerice svi mogu pratiti i putem Instagrama @dianaviljevac.

– Jako sam ponosna na sve ono što sam uspjela postići u karijeri, ali posebice u posljednje dvije godine otkad sam sa svojim timom otvorila showroom u samom centru Zagreba. Sretna sam što su kupci prepoznali i našu aplikaciju za mobitel, portal i Instagram, te sam izrazito ponosna na to da imam svakodnevne povratne informacije klijenata, što mi je izrazito bitno za napredak i razvoj sebe, ali i brenda. Nadam se da će i nova resort kolekcija opravdati sva njihova očekivanja izjavila je Diana Viljevac

Resort kolekciju pogledajte u našoj galeriji !

Linker
19. travanj 2024 09:57